VIDEO Real Madrid - Galatasaray / Turcii au cucerit Madridul, dar se întorc acasă cu coada între picioare: rezultat „galatic“ într-un meci nebun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramos (stânga) şi Khedira au blocat Galatasaray
Ramos (stânga) şi Khedira au blocat Galatasaray

Galatasaray a dominat posesia pe teren, iar suporterii ei fondul sonor în tribune. Formaţia din Istanbul e însă ca şi eliminată din Liga Campionilor după 0-3 pe „Santiago Bernabeu“.

Real Madrid a învins Galatasaray la scor de neprezentare, 3-0, într-o partidă în care oaspeţii au avut o posesie de 51%, cinci cornere (Real Madrid a avut doar trei), iar raportul şuturilor a fost în favoarea spaniolilor, dar la limită, 12-11.

Astfel, „galacticii“ au aplicat la perfecţie tactica preferată a lui Mourinho, acea de a ceda posesia şi a de „muşca“ pe contraatac. Ronaldo (9), Benzema (29) şi Higuain (73) au punctat pentru o victorie care a transformat returul de la 9 aprilie într-o simplă formalitate.

Pe lângă înfrângerea categorică, Galata a mai primit o lovitură: şi-a pierdut golgheterul Burak Yilmaz pentru retur. Acesta a luat „galben“ pentru simulare, la o fază la care turcii ar fi trebuit să primească penalty, şi e suspendat pentru manşa a doua.

În aceste condiţii, Real Madrid (l-a pierdut pe Sergio Ramos pentru retur - suspendat) e deja cu gândul la următorul adversar din semifinale.

VEZI GOLURILE MECIULUI REAL MADRID - GALATASARAY

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite