VIDEO Rezultatele din manşa tur a sferturilor Ligii Europa. Portughezii, victorii, spaniolii, înfrângeri. Basel, scorul serii, 3-0 cu Valencia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi seara s-au jucat meciurile din manşa tur a sferturilor Ligii Europa, în care gazdele şi oaspeţii şi-au împărţit victoriile. Echipa care a luat cea mai serioasă opţiune de calificare în semifinale este fosta adversară a Stelei din Liga Campionilor, Basel, care a învins-o clar pe Valencia, scor 3-0.

FC Basel - Valencia 3-0 (Delgado 34, 38, Stocker 90+1)

"Dubla" lui Delgado, în doar cinci minute, şi reuşita lui Stocker, venită după ce spaniolii au ratat o ocazie mare, în minutul 89, au rezolvat în mare parte ecuaţia calificării. Meciul s-a jucat fără spectatori, din cauza comportamentului fanilor la returul cu Salzburg, din optimi. Basel e 99% în semifinalele Ligii Europa, în al doilea sezon consecutiv.

Vezi aici rezumatul partidei 

AZ Alkmaar- Benfica Lisabona 0-1 (Salvio 48)

Finalista competiţiei, în sezonul 2012-2013, Benfica, a luat şi ea o opţiune serioasă la calificarea în semifinale. Echipa lui Dick Advocaat a dominat prima repriză, dar a căzut după ce-a încasat golul lui Salvio, în debutul părţii secunde.  

Olympique Lyon - Juventus Torino 0-1 (Bonucci 85)

Juventus a făcut şi ea un pas mare în tentativa de a juca finala pe teren propriu, pe 14 mai. Deocamdată este aproape de semifinale, după golul lui Bonucci, care a marcat după un şut deviat al lui Pogba.  

Vezi aici rezumatul partidei

FC Porto - FC Sevilla 1-0 (Mangala 31)

Sevilla a completat seara neagră a spaniolilor. A pierdut prima manşă din "războiul" cu vecinii portughezi, una decisă de reuşita lui Mangala şi în care gazdele au rămas pe final în inferioritate, după ce Fernando a încasat două galbene într-un minut (87). Calificarea se decide însă în retur. 

Vezi aici rezumatul partidei 

Manşa retur a sferturilor se dispută la 10 aprilie.

Vezi şi 

VIDEO Real Madrid - Dortmund 3-0: seara în care Pepe a fost peste Ronaldo

VIDEO Man. United - Bayern 1-1: aroganţi şi risipitori, nemţii sunt favoriţi, dar au o mare problemă pentru retur

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite