VIDEO Cristi Chivu şi-a luat adio de la fanii lui Inter cu lacrimi în ochi: "Veţi rămâne mereu în inima mea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Fundaşul român Cristin Chivu, care şi-a anunţat retragerea din activitate, a acordat un ultim interviu pentru site-ul oficial al lui Inter în care, cu lacrimi în ochi, şi-a luat rămas bun de la fanii grupării italiene, mulţumindu-le pentru sprijinul acordat în toţi anii petrecuţi pe "San Siro".

Cristi Chivu, 33 de ani, a decis să atârne ghetele în cui, despărţindu-se de Inter Milano. În semn de apreciere pentru întreaga sa activitate în tricoul negru-albastru, jurnaliştii site-ului oficial al lui Inter, citaţi de gsp.ro, au stat de vorbă într-un interviu cu fostul fundaş, care, cu lacrimi în ochi, a vorbit laudativ despre ultima echipă din cariera sa.

Cristian, ai luptat din greu, dar în cele din urmă a trebuit să recunoşti că totul s-a terminat şi ai spus: "Mulţumesc, dar nu mai vreau!".

Nu am resentimente, asta e viaţa. S-a terminat o etapă din viaţa mea, dar acum mă pregătesc să încep alta. Accept asta!

Ai avut o carieră impresionantă ca jucător profesionist, iar o mare parte a fost legată de Inter. Eşti iubit de fanii de aici şi ai cîştigat cam tot ce se putea cîştiga. Îmi imaginez că ai numai amintiri plăcute şi numai lucruri bune de spus despre Inter.

Da, am foarte multe de spus, mii de lucruri, dar acum nu îmi găsesc cuvintele potrivite pentru a descrie o experienţă de şapte ani la Inter, dar şi întreaga mea carieră profesionistă. Vreau doar să vă mulţumesc pentru tot.

Te-am adus în acest loc pentru a vorbi cu noi deoarece pe perete sunt câteva dintre cele mai importante momente din cariera ta. Impresionant, nu?

Au fost mulţi oameni care au ajutat, e un joc colectiv, la o club minunat, cu antrenori speciali şi cu un staff medical profesionist, cu mari jucători care au vrut să scrie istorie pentru clubul acesta. Am amintiri superbe, iar suporterii vor rămâne mereu în inima mea.

Cât de frustrat e pentru tine să renunţi? Ai avut destule probleme şi cu piciorul, dar şi acea accidentare la cap. De fiecare dată ai reuşit să te întorci mai puternic.

Am avut mai multe accidentări de-a lungul carierei mele, dar fiecare în parte m-a făcut mai puternic, m-a făcut să merg înainte. Pînă la urmă, sunt parte din viaţa şi din cariera mea. Nu am regrete. Nu dau vina pe nimeni. Asta a fost scris. Eram pregătit. Iniţial glumeam şi spuneam că nu m-am retras după o accidentare la cap, aşa că n-o voi face după o accidentare la deget. Dar n-a fost vorba numai despre deget, a fost mai complicat. Aşa că, până la urmă, am avut dreptate acum doi ani, mă retrag! Dar tot ce am făcut, am făcut din inimă!

VIDEO cu înregistrarea interviului lui Cristi Chivu:

CITIŢI ŞI:

Chivu, un final şi un nou început. Repere din cariera unui campion

Scrisoare emoţionantă a lui Cristi Chivu, la retragerea din fotbal: "Tată, sper că eşti mândru de omul care am devenit"

Cristi Chivu şi-a reziliat oficial contractul cu Inter Milano! Îl aşteaptă o carieră de impresar

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite