Transferul anului: Becali a anunţat că a făcut o ofertă-record pentru Budescu şi Enache. De ce depinde mutarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Enache
Gabriel Enache

Finanţatorul campioanei a dezvăluit, în premieră, detaliile financiare ale unei afaceri care ar zgudui Liga I, o competiţie în care sărăcia face ravagii.

Gigi Becali a lăsat de înţeles că Ciprian Marica va semna, mâine, cu Steaua, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Totuşi, patronul roş-albaştrilor nu se mulţumeşte cu acest iminent transfer şi vrea să finalizeze tratativele cu Astra pentru doi dintre cel mai bine cotaţi jucători din Liga I.

„Ultima ofertă pentru Budescu şi Enache e de 1,7 milioane de euro, plus 300.000 dacă ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Trebuie să obţin ultimul OK de la domnul Niculae. Domnul Niculae a fost transferat la Jilava. O zi n-are telefon. Trebuie să se ducă avocaţii să dea un răspuns. Buduru mi-a zis că mâine îmi dă răspunsul. Probabil că vor să vadă dacă îi pot da în altă parte, pe bani mai mulţi“, a spus Becali la Digi Sport.

El a recunoscut că antrenorul echipei îl presează pentru aducerea jucătorilor de la Astra: „Reghe mă tot întreabă când îi aducem, că aşa i-am promis“.

Becali a explicat de ce e dispus să facă investiţi mari pentru nivelul Ligii I, în condiţiile în care puţini patroni mai dau bani pentru transferuri: „Vreau să risc 4,5 milioane de euro acum şi să bag 20 de milioane la buzunare cu intrarea în grupele Ligii Campionilor“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite