Tragedia Gascoigne: fostul mare fotbalist englez e de nerecunoscut la 47 de ani. Unde l-au găsit poliţiştii şi ce riscă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată Paul Gascoigne la 47 de ani. FOTO: FameFlynet
Aşa arată Paul Gascoigne la 47 de ani. FOTO: FameFlynet

A jucat de 57 de ori pentru naţionala Albionului, a evoluat la cluburi precum Lazio, Tottenham şi Middlesbrough, însă acum e o epavă şi poate ajunge pe străzi.

Băutura e o boală grea, iar cine are dubii în această privinţă se poate convinge, urmând ce a ajuns Paul Gascoigne. Cândva printre cei mai buni mijlocaşi ai planetei, fostul internaţional englez şi-a încheiat cariera prematur din cauza alcoolului. 

Apoi, a început o prăbuşire totală pentru „Gazza“. S-a internat, în mod repetat, în clinici de reabilitare, însă n-a reuşit niciodată să scape de patima băuturii. Acum, Gascoigne a ajuns la un punct critic. Potrivit „The Telegraph“, el a fost găsit într-o stare avansată de ebrietate, în faţa casei sale din Sandbanks, Dorset, ţinând în mână o sticlă de vodka.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului, după ce au fost chemaţi de vecinii fostului fotbalist, şi l-au dus pe acesta la un spital din localitate. Din păcate însă, problemele lui „Gazza“ sunt mult mai grave, după cum a povestit un apropiat pentru „The Telegraph“.

Ce a spus?

„Paul vrea să găsească o nouă locuinţă, fiindcă proprietarul i-a dat 10 zile să evacueze vila de trei milioane de lire sterline în care stă acum. Vecinii au făcut plângeri din cauza zgomotelor venite din casa lui Paul şi proprietarul nu-l mai vrea acolo. Paul are foarte multe pe cap în această perioadă şi, de aceea, a început să bea din ce în ce mai mult. E foarte trist“, a declarat prietenul lui Gascoigne.

Vrea să joace, din nou, fotbal

Deşi are probleme grave, „Gazza“ are şi idei trăznite. „The Telegraph“ susţine că fostul internaţional englez vrea să revină pe teren la Abbey Windows FC, un club care evoluează în campionatul de amatori. Ultima dată când Gascoigne a jucat fotbal a fost acum un deceniu, atunci când a bifat patru prezenţe în tricoul celor de la Boston United, în liga a treia. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite