Târgu Mureş trage obloanele? Clubul a făcut un anunţ-surpriză cu cinci zile înainte de primul meci în noul campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Mara
Bogdan Mara

Vicecampioana se confruntă cu o situaţie extrem de dificilă, iar un comunicat postat pe site-ul oficial ridică şi mai multe semne de întrebare în ceea ce priveşte viitorul echipei.

ASA Târgu-Mureş e ameninţată cu desfiinţarea, după ce DNA a blocat conturile clubului, declanşând un val masiv de plecări.

În afară de jucători, antrenorul Dan Petrescu şi-a făcut şi el bagajale, prinzând un contract fabulos în străinătate, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Chiar dacă preşedintele vicecampioanei, Bogdan Mara, a insistat că echipa va rezista şi că 90 la sută din lotul actual va fi păstrat, ASA a sistat, începând de astăzi, vânzarea abonamentelor pentru noul sezon.

„Conducerea clubului ASA Tîrgu-Mureş îi anunţă pe suporterii echipei că, din motive tehnice, vânzarea de abonamente se suspendă. Ne exprimăm convingerea că, în câteva zile, defecţiunea apărută la soft-ul programului va fi remediată, iar abonamentele vor fi din nou disponibile. Suntem siguri că, înainte de primul joc de pe teren propriu, abonamentele vor fi din nou disponibile la casa de bilete a stadionului Trans-Sil. Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru acest inconvenient“, scrie în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

ASA Târgu-Mureş va juca, miercuri (ora 21.00, Pro TV), în Supercupa României, iar duminică (ora 21.00, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV) va întâlni Dinamo pe teren propriu în prima etapă a Ligii I, ediţia 2015-2016.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite