Steaua s-a făcut de râs cu Nurnberg în primul amical al iernii. Nemţii nu au bătut pe nimeni în 17 etape în Bundesliga

Steaua s-a făcut de râs cu Nurnberg în primul amical al iernii. Nemţii nu au bătut pe nimeni în 17 etape în Bundesliga

FOTO Răzvan Păsărică

Steaua a pierdut lamentabil primul meci amical din această pauză competiţională, scor 1-5 cu modesta formaţie germană Nurnberg, care nu are nicio victorie în actualul sezon din campionatul Germaniei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul amical din primul cantonament al iernii a însemnat pentru stelişti un adevărat coşmar. Formaţia lui Reghecampf a întâlnit în Spania pe Nurnberg, echipă care nu a câştigat niciun meci în Bundesliga în acest sezon. 

Germanii au părut că pot marca oricând doresc, apărarea Stelei fiind mereu visătoare şi permiţându-le adversarilor să joace dezinvolt.  

Per total Steaua nu a arătat mai nimic în joc, părând că jucătorii sunt mai degrabă cu gândul la vacanţă decât la fotbal. Singurul gol al roş-albaştrilor a fost marcat de Neagu, care a înscris cu un şut superb, la vinclu, dintr-o lovitură liberă de la peste 28 de metri, la scorul de 4-0 pentru nemţi.

Keşeru a debutat şi el în tricoul campioanei României, dar nu s-a remarcat deloc. Cel mai bun om al trupei lui Reghe a fost Neagu, care a mai ratat alte câteva oportunităţi de a înscrie, pe lângă golul marcat.

Steaua – Nurnberg 1-5 (0-3)

Marcatori: Neagu '74 / Kyiotake '17, Ginczek '18, Drmic '39, Mak '57, Angha ‘84.

Iată echipa de start a Stelei: Tătăruşanu - Matei, Râpă, Varela, Pârvulescu - Bourceanu, Prepeliţă - Ad. Popa, Keşeru, Tănase - Piovaccari.

Steaua în a doua repriză: Niţă – Neagu (Grădinaru), Aldea (Târnovan), Szukala, Latovlevici – Răduţ (Vâlceanu), Pintilii – Iancu, Stanciu, Chipciu - Kapetanos.

Următoarele amicale ale Stelei la Marbella:

16 ianuarie, ora 19.00 cu Werder Bremen

18 ianuarie, ora 19.00 cu FC Luzern

20 ianuarie, ora 19.00 cu Union Berlin

22 ianuarie, ora 19.00 cu FC Baku

citeste totul despre: