Steaua a dat pe „pile” 8.000 de bilete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici un tichet la meciul cu Chelsea nu va mai fi vândut la casele de bilete pentru că acestea s-au evaporat în buzunarele politicienilor, ale „apropiaţilor” clubului şi ale jucătorilor.

Oficialii stelişti au reuşit să-şi pună în cap suporterii care doreau să-şi cumpere un tichet de acces la meciul cu Chelsea de la 7 martie de la casele de la stadion. Astfel, pe lângă cele 37.000 de bilete vândute online şi cele 5.000 de bilete acordate gratuit sponsorilor, partenerilor, jucătorilor şi oficialilor, mai erau disponibile 8.000 de tichete, care ar fi urmat să fie vândute la stadion.
Oficialii Stelei au anunţat că ieri că s-a suspendat comercializarea acestora, întrucât a fost o cerere prea mare din partea aşa-zişilor apropiaţi ai clubului. Concret, biletele au ajuns la prietenii lui Gigi Becali sau ai oamenilor din conducere şi la diverşi politicieni care vor să fie văzuţi şi ei la meci. În plus, jucătorii Stelei au fost asaltaţi de cererile amicilor, iar fotbaliştii au solicitat şi alte bilete, pe lângă cele 12 primite gratuit.
Hrebenciuc a luat 100 de bilete
„Biletele care spun suporterii că lipsesc au fost cumpărate direct de la club. De exemplu, Hrebenciuc a cumpărat 100 de bilete, nu a vrut gratis. Şi jucătorii au cumpărat cam 2000 sau 3000 de bilete. Ei aveau 12 bilete de la club şi au mai luat pentru prieteni", a încercat Gigi Becali o explicaţie. Cu alte cuvinte, cine a avut “pile” la club şi-a luat bilet, iar suporterii care-şi făceau planuri să pândească deschiderea caselor îşi pot pune pofta-n cui.
Meme: “Nu mai avem, nu mai vindem”
Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a ţinut ieri o conferinţă de presă în care intenţiona să elucideze problema, dar în afară de scuze şi de elogii cu privire la marele meci n-a reuşit să spună unde s-au dus cele 8.000 de tichete care erau aşteptate la case. “Regret că sunt suporteri care au fost la meciul cu Ajax şi nu au apucat să-şi cumpere bilet la meciul cu Chelsea. Nu mai vindem bilete la case pentru că nu mai avem. Mai sunt doar vreo 200 şi mă gândesc să le distribuim câtorva norocoşi care vin la meciul cu Mediaş. Dacă le punem la case periclităm integritatea persoanelor care veneau să le cumpere”, a fost toată explicaţia acestuia. În cele din urmă, şi aceste 200 de bilete şi-au luat zborul spre alte zări. 

Englezii au o lojă şi 2000 de bilete
Steliştii au rezervat pentru fanii englezi un sector de 2.000 de locuri şi o lojă pentru oficialităţile clubului. Cinci loje au fost rezervate de Gigi Becali pentru familia sa şi pentru politicieni. “Vine Hagi, vin miniştrii, fetele vin şi ele, nevastă-mea vine şi ea. O să fie un spectacol”, s-a lăudat Becali.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite