Site-ul WTA îi face un portret măgulitor Simonei Halep: „O ascensiune meteorică a propulsat-o în top!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep s-a calificat fără emoţii în turul secund la Roland Garros FOTO AFP
Halep s-a calificat fără emoţii în turul secund la Roland Garros FOTO AFP

Parcursul Simonei Halep din ultimul an a fost analizat de site-ul oficial al circuitului feminin profesionist de tenis, care explică ascensiunea româncei în topul mondial.

Simona Halep a avut parte de un debut facil la Roland Garros, reuşind să se califice în turul secund după o victorie lejeră în faţa rusoaicei Kleybanova. 

Evoluţia Simonei din primul meci al Openului francez le-a atras atenţia jurnaliştilor de la site-ul oficial al circuitului de tenis feminin, wtatennis.com, care au ajuns la concluzia că jucătoarea noastră a avut o "ascensiune meteorică" în ultimul an. 

"În urma cu 12 luni, Halep se afla în afara Top 50 şi era eliminată de Carla Suarez Navarro în primul tur de la Roland Garros. De atunci, o ascensiune meteorică a propulsat-o în topul celor mai bune jucatoare din lume şi, de asemenea, între favoritele din acest an la Openul francez", scrie site-ul mai sus menţionat.

"Halep a obţinut o victorie confortabilă în faţa Alisei Kleybanova, primul set fiind adjudecat în doar 25 de minute. Când rusoaica s-a trezit, a fost prea târziu, iar rezistenţa ei tardivă a fost inutilă", au mai scris americanii despre desfăşurarea acestui duel româno-rus.

În turul secund, Halep o va întâlni pe Heather Watson, jucătoare cu care s-a duelat anul trecut la US Open şi în faţa căreia a pierdut. "Nu pot să uit acel meci care a durat aproape trei ore şi 30 de minute. Ea a fost foarte puternică, a fost un meci foarte dificil pentru mine. Dar aici jucăm pe zgură, va fi diferit", a spus Halep, ea fiind citată de wtatennis.com.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite