Simona Halep începe urcuşul în această noapte! Primul adversar al româncei din 2014 e Madison Keys (SUA)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a efectutat tragerea la sorţi FOTO Apiainternational.com.au
Simona Halep a efectutat tragerea la sorţi FOTO Apiainternational.com.au

Locul 11 în clasamentul WTA, Simona Halep este cap de serie numărul 7 la turneul APIA International, ce se dispută începânnd de duminică dimineaţa la Sydney.

Simona Halep a fost invitată de organizatori să efectueze tragerea la sorţi, dar jucătoarea din Constanţa n-a fost "prea blândă" cu ea.

Halep o va întâlni în primul tur pe Madison Keys (USA), după care ar putea juca împotriva Danielei Hantuchova (Slovacia) şi în sferturi contra Agnieszkăi Radwanska (Polonia, cap de serie numărul 1).

"Orice meci e dificil de acum înainte. Eu vin după o perioadă de vacanţă, deci nu-mi va fi uşor. Voi încerca să mă simt bine şi să dau tot ce am mai bun. Am avut un an bun, nu mă aşteptam să câştig atâtea meciuri cu atâtea jucătoare bune. De-acum îmi va fi tot mai greu, pentru că am multe puncte de apărat", a spus Simona. 

La Sydney participă şi Sorana Cârstea. Ea va întâlni o adversară venită din calificări în primul tur, după care va da pieipt cu învingătoarea meciului Sloane Stephens - Svetlana Kuzneţova. 

Sorana (dreapta) s-a antrenat alături de Daniela Hantuchova

sorana
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite