RUGBY Ultimele meciuri de pregătire, înaintea startului de sezon din SuperLigă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva echipe din SuperLiga CEC Bank vor susţine sâmbătă ultimele meciuri de pregătire, înainte de startul noului sezon competiţional de rugby, programat pe 29 martie.

Universitatea Cluj se va deplasa în Ungaria, unde va întâlni de la ora 16.00 echipa naţională a maghiarilor. Meciul va avea loc la Esztergom, în apropiere de Budapesta. Vicecampioana CSM Ştiinţa va întâlni RCJ Farul Constanţa, partida fiind programată pe stadionul „Lascăr Ghineţ“, din Baia Mare. Campioana en-titre, RCM Universitatea de Vest Timişoara a disputat ultimul meci-test vineri după-amiază, pe teren propriu, cu Ştiinţa Petroşani (echipă din Divizia Naţională de Seniori) şi a învins cu 97-0. Tot vineri, Steaua a câştigat în faţa lui Dinamo cu 43-12.

Până la reluarea ediţiei 2014 a SuperLigii CEC Bank a mai rămas o săptămână, iar cele şapte echipe care se vor duela în competiţie sunt, la fel ca anul trecut, Campioana RCM UV Timişoara, CSM Ştiinţa Baia Mare, CSA Steaua Bucureşti, CSM Bucureşti, RCJ Farul Constanţa, CS Universitatea Cluj şi CS Dinamo Bucureşti. RC Stejarul Buzău s-a retras din campionat, după ce şi-a desfiinţat activitatea la categoria seniorilor.


Ştiri pe aceeaşi temă:

România a pierdut meciul de rugby cu Georgia, 9-22, dar merge la Mondiale. Cu cine ne luptăm în grupă, la CM 2015

Alin Petrache explică eşecul de la Tbilisi: "Jucătorii au fost prea excitaţi de public şi de încărcătura meciului şi au făcut erori. Nu s-a respectat planul tactic"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite