Românii au înjurat-o degeaba pe Garcia: franţuzoaica n-a făcut-o „ţigancă“ pe Begu. Reacţia Irinei şi a antrenorului ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

Presa portugheză a scris despre o ieşire xenofobă a sportivei de 22 de ani care a scandalizat toată ţara. De fapt, lucrurile nu s-au petrecut aşa cum au scris jurnaliştii lusitani.

„Adevărul“ a preluat aici varianta din presa portugheză, iar subiectul a luat repede amploare, Caroline Garcia (Franţa, 44 WTA) fiind desfiinţată de români în mediul virtual, după cum „Adevărul“ a relatat aici.

Spre finalul zilei, au apărut primele reacţii din partea Irinei Begu şi a antrenorului ei, Adrian Cruciat. Cei doi au negat vehement varianta ca Garcia să fi avut o reacţie xenofobă în meciul din turul I, la Charleston.

Ce a scris Begu pe Facebook?

În urma numeroaselor telefoane primite şi a informaţiilor apărute în presă aş dori să clarific câteva lucruri legate de presupusele declaraţii ale Carolinei Garcia:

1. Personal eu nu am auzit acest lucru şi nici nu am văzut vreo înregistrare care să certifice acest lucru. Dacă aceste declaraţii au fost făcute cu siguranţă WTA va analiza situaţia şi va lua măsurile corespunzătoare.

2. Fiind încă în timpul turneului toată atenţia mea se îndreaptă către tenis (antrenamente, recuperare, meciuri), aş dori să mă concentrez pe activitatea mea şi să las deoparte alte lucruri care mă pot influenţa în sens negativ.

Ce a spus Cruciat?

„99% nu e reală această informaţie. Garcia a mai avut meciuri pe muchie de cuţit cu Irina şi nu s-a pus niciodată problema de aşa ceva. N-am auzit nimic. Am vorbit cu Irina. Caroline n-a încercat să o contacteze, iar ea e concentrată pe turneul de la Charleston“, a spus Cruciat la Digi Sport.

Prima reacţie a Carolinei Garcia după ce a fost implicată în acest scandal

CTP scrie despre cazul Begu - Garcia. "În cazul meu insulta este şchiopul ăsta nenorocit!"

Poziţia oficială a WTA în cazul Begu - Garcia. Vezi AICI decizia  comunicată de preşedintele forului internaţional

Vrei să o întâlneşti pe Simona Halep? Vine azi la un mall din Bucureşti pentru poze şi autografe

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite