Rednic ştie de ce Petrolul nu mai bate pe nimeni: pe cine îl arată cu degetul după un nou eşec al echipei pe teren propriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Lupii galbeni“ au o singură victorie în ultimele cinci etape şi riscă să piardă locul 3, în condiţiile în care din spate vine CS U Craiova, neînvinsă de 18 meciuri.

Petrolul a pierdut un nou meci pe teren propriu şi se confruntă cu o situaţie ce, la un moment dat, părea de neimaginat, după cum au mărturisit şi fotbaliştii lui Rednic.

„Puriul“ a oferit şi el varianta sa, în încercarea de a explica căderea echipei din ultima lună. „Ştiţi că multe lucruri s-au schimbat în rău de când am intrat în insolvenţă. Eu încerc să-i fac în continuare să înţeleagă că sunt jucători profesionişti, să-şi termine contractul cu Petrolul, iar din vară să vadă ce vor face. E şi munca lor şi trebuie să se respecte pe ei şi pe suporteri, indiferent de situaţia în care e clubul“, a declarat antrenorul la Digi Sport.

Dacă, de obicei, era vehement după un rezultat slab, de această dată, antrenorul a lăsat impresia că deja s-a resemnat şi el. „Nu pot să le reproşez jucătorilor mei că nu şi-au dorit să câştige acest meci. Adversarii ne-au surprins nepermis la acea lovitură laterală, dar a fost singura lor ocazie. În rest, am dominat, am avut ocazii. Eram bucuros că am doi atacanţi, dar n-am reuşit să marcăm. Ofensiv am jucat, fiindcă am avut ocazii. Ei s-au apărat, şi-au urmărit scopul şi au reuşit să câştige, iar eu îi felicit“, a adăugat Rednic. 

Fără trei titulari cu Steaua

Petrolul va avea serioase probleme şi etapa viitoare, în confruntarea cu liderul Steaua (joi, ora 21.30, Digi Sport, Look TV). Asta deoarece, „lupii“ au pierdut trei titulari după partida cu Pandurii. Geraldo, Teixeira şi Astafei au luat „galbene“ şi sunt suspendaţi pentru confruntarea din Ghencea.

„La experienţa lui Teixeira, putea să evite acest cartonaş. La fel s-a întâmplat şi când a fost eliminat cu CFR. Păcat, pentru că am fi avut nevoie de el. Nu o să joace, dar avem alţi jucători. Problema e că i-am pierduit şi pe Geraldo şi Astafei. Pe Astafei nu l-am înlocuit că a jucat slab. Luase deja un cartonaş şi îmi era teamă că nu se controlează, fiindcă e un jucător care îşi doreşte foarte mult şi nu voiam să fie eliminat“, a încheiat Rednic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite