Rapid a primit de la Tribunalul Bucureşti confirmarea pentru planul de reorganizare a clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banner afişat de galeria Rapidului FOTO Răzvan Păsărică
Banner afişat de galeria Rapidului FOTO Răzvan Păsărică

Tribunalul Bucureşti a confirmat luni planul de organizare al FC Rapid, în cadrul dosarului de insolvenţă, situaţie care-i permite grupării giuleştene să-şi depună dosarul la Federaţia Română de Fotbal, în vederea obţinerii licenţei pentru ediţia 2014/2015 a Ligii I.

În soluţia dată de completul de judecată a Tribunalului Bucureşti se arată: „În baza articolului 101, alineatul 1, din Legea nr.85 pe 2006, privind procedura insolvenţei, confirmă planul de reorganizare al debitoarei Fotbal Club Rapid - în insolvenţă. Fixează termen pentru continuarea procedurii la data de 26 septembrie“. Părţile implicate în dosar au termen şapte zile pentru a face recurs la decizie. Unul dintre avocaţii jucătorilor Dănuţ Coman, Ovidiu Burcă şi Ionuţ Stancu a declarat deja că va face recurs.

După decizia Tribunalului Bucureşti, oficialii clubului giuleştrean vor putea depune în cursul zilei de luni, data limită, documentaţia necesară pentru obţinerea licenţei pentru ediţia 2014/2015 a Ligii I. În situaţia în care planul de reorganizare ar fi fost respins de instanţă, clubul vişiniu ar fi intrat în procedura de faliment şi ar fi fost retrogradat în cea de-a patra ligă.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Viorel Moldovan: „Am în spate oameni potenţi financiar“

Rezultatele etapei din Liga a 2-a: Iaşiul a făcut scor cu Suceava şi a devenit lider în seria I, Rapidul a stat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite