Oficialii Astrei visează la primăvara europeană: „Trebuie să ne autodepăşim!“ /„Nu avem nimic de pierdut, putem să ne calificăm!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu şi Daniel Isăilă, antrenorul giurgiuvenilor, sunt încrezători că echipa de la malul Dunării poate repeta surpriza din dubla manşă cu Lyon pentru a se califica în primăvara Europa League, la prima participare în cupele europene.

Isăilă a comentat tragerea la sorţi a grupelor Europa League, fiind de părere că Astra are o grupă din care poate merge mai departe, chiar dacă toţi cei trei adversarii vin din Liga Campionilor.

"Nu avem o grupă uşoară. Întâlnim trei campioane care au jucat în play-off-ul UCL, dar am eliminat o trupă puternică şi asta ne dă foarte multă încredere şi entuziasm. Nu cunosc adversarii deci nu ştiu să vă spun care e cea mai puternică echipă. Luăm fiecare meci în parte. Dacă pleci cu teamă din start cu siguranţă nu vei avea nicio şansă. Trebuie să privim cu încredere,să ne autodepăşim şi să încercăm să ne calificăm. Fizic ar putea fi un avantaj pentru Petrolul în campionat. Noi vom fi mult mai uzaţi. Meciurile din Europa au o încărcătură mult mai mare decât cele din Liga 1", a precizat Isăilă la Digi Sport.

La fel de optimist a fost şi patronul Ioan Niculae, care a declarat, mai în glumă, mai în serios, că Astra va fi prezentă la tragerea la sorţi pentru 16-imile Europa League, programată în decembrie. "Este o grupă în care putem juca, nu avem nimic de pierdut. Cred că avem şi ceva şanse să trecem mai departe. Am văzut meciurile Petrolului cu Dinamo Zagreb, am văzut şi Celtic. Nu sunt echipe de speriat şi nici mai bune decât Lyon. Şi dacă nu ne vom califica nu va fi nicio nenorocire, important e să jucăm fotbal. Făcând o glumă, preşedintele nostru executiv mi-a spus să-i rezerv bilete de avion să nu cumva să piardă tragerea la sorţi din 12 decembrie. Steaua are o grupă accesibilă, poate chiar mai accesibilă decât a noastră", a spus Niculae la Digi Sport.

Astra face parte din grupa D a Europa League, urmând să joace cu Celtic, Dinamo Zagreb şi Salzburg în această toamnă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite