Oficial: „Reghe“, out. Al-Hilal a anunţat concedierea românului pe site. Noul antrenor e tot român, dar interimar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

După 24 de meciuri, aventura tehnicianului de 39 de ani la Riad s-a încheiat. Fostul stelist a plătit preţul pentru ratarea tuturor obiectivelor pe care le-a avut până acum.

„Adevărul“ a anunţat, încă de miercuri, că în cazul în care va pierde şi finala Cupei Coroanei Prinţului, Laurenţiu Reghecampf va fi concediat de Al-Hilal. Din păcate pentru antrenorul român, exact aşa s-a întâmplat. Cel mai mare club din Arabia Saudită a fost învins de Al-Ahli în ultimul act, deşi a jucat pe teren propriu şi a avut superioritate numerică din minutul 62!

După meci, „Adevărul“ a scris că cei din Consiliul de Administraţie al lui Al-Hilal au început să facă o chetă pentru a plăti clauza de reziliere din contractul lui Reghecampf. N-a mai fost nevoie, fiindcă preşedintele demisionar, Abdulrahman Bin Musaad, omul care în vară a insistat pentru aducerea lui „Reghe“, a acceptat să plătească din propriul buzunar pentru plecarea românului. Suma încasa de fostul stelist variază, potrivit mai multor surse, de la 1,5 la 2,7 milioane de dolari!

Duminică noapte, site-ul oficial al lui Al-Hilal a anunţat concedierea lui Reghecampf, mulţumindu-l pentru perioada petrecută pe banca echipei. De asemenea, Al-Hilal a dezvăluit că, până la găsirea unui înlocuitor permanent, de pregătirea echipei se va ocupa Ciprian Panait, fost la FC Vaslui, care a antrenat formaţia a doua a celor de la Al-Hilal în acest sezon.

Astfel, aventura lui „Reghe“ la Al-Hilal s-a încheiat, iar „Adevărul“ vă prezintă cele zece motive pentru care românul a fost un erou la Steaua României, dar zero la cea din Arabia Saudită.

CITEŞTE ŞI:

*Reghecampf a vorbit după concedierea de la Al-Hilal: cum explică eşecul său la Riad. Dragomir îl plânge de milă

*Erou la Steaua României, zero la cea a arabilor: zece motive pentru care Reghecampf a eşuat la Al-Hilal

*VIDEO Furtună în deşert: Reghecampf a dat-o în bară, Al-Hilal se dezintegrează. Finanţatorul a demisionat după 7 ani

*Olăroiu e dorit în locul lui Reghecampf: cine vrea să-l readucă la Al-Hilal şi ce spune actuala echipă a lui Oli

*Arabii fac chetă pentru concedierea lui „Reghe“: românul va fi despăgubit regeşte. Şi-a trimis deja lucrurile în ţară

*A început numărătoarea inversă pentru Reghecampf: când poate fi urcat de arabi în avionul spre Bucureşti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite