„O eroare de 10 milioane de euro“: presa belgiană, fără milă cu Nicolae Stanciu. Articol dur despre fostul stelist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Stanciu (dreapta)
Nicolae Stanciu (dreapta)

Mijlocaşul de 23 de ani, transferat pentru o sumă-record de Anderlecht, a ajuns o simplă rezervă în ultima etapă de campionat, iar reacţiile au apărut imediat.

Din cea mai scumpă achiziţie făcută vreodată de Anderlecht, Nicolae Stanciu s-a transformat repede în cea mai mare dezamăgire.

Fostul stelist a adunat 19 apariţii şi patru goluri în prima ligă belgiană, cifre care nu justifică, potrivit jurnaliştilor de la footnews.be, citaţi de prosport.ro, investiţia făcută în fotbalistul român.

Ce au scris?

„În timp ce jucători precum Teodorczyk sau Chipciu au reuşit să se impună şi să impresioneze, alţii precum Stanciu sunt o dezamăgire. Stanciu, care a fost adus pentru o sumă record de 10 milioane de euro, nu s-a adaptat la fotbalul belgian. Românul a fost retrogradat şi trecut pe bancă. Stanciu reprezintă o costisitoare eroare de scouting sau e doar un jucător cu explozie întârziată?“, a scris presa belgiană.

Totuşi, Adriaan de Mos, fost antrenor la Anderlecht, crede că Stanciu îşi va reveni.

„Weiler a luat decizia corectă atunci când l-a trecut pe Stanciu pe banca de rezerve. Românul a fost eliberat de o uriaşă presiune. Mai sunt 14 meciuri de jucat şi va avea şi el şanse. Vor fi şi meciuri în care Hanni nu va juca la nivelul aşteptat. Îl vom mai vedea pe Stanciu, mai ales în play-off, credeţi-mă“, a spus Adriaan de Mos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite