Nu mai e cale de întoarcere: "Suntem păcăliţi, nu se poate să continuăm aşa!" Fotbaliştii din Liga 1 cer sprijinul statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe echipe din Liga 1 sunt la limita subzistenţei, situaţie care îi face pe jucători să se gândească cu groază la ziua de mâine. Mai mult, unii dintre ei au ajuns să ceară statului să se implice pentru a salva fotbalul românesc de la colaps.

Una dintre cele mai afectate echipe de criza financiară este CFR Cluj, ocupanta locului 2 în clasamentul Ligii 1. Gravele probleme financiare ale ardelenilor au cauzat plecarea antrenorului Vasile Miriuţă, iar acum mai mulţi jucători vor să-i urmeze exemplul şi să părăsească şi ei formaţia din Gruia. Printre aceştia se numără portarul Mario Felgueiras, care e revoltat de situaţia cruntă în care se zbate CFR-ul. 

"Trebuie să se schimbe această situaţie şi să se rezolve problemele financiare. Toată lumea ştie că suntem păcăliţi. Nu se mai poate să continuăm aşa. Dacă lucrurile nu se rezolvă, voi pleca de la club. Nimeni nu va mai rămâne la echipă", a avertizat portarul la DolceSport.

Colapsul financiar pândeşte nu doar pe CFR Cluj, ci şi alte formaţii din Liga 1. Printre echipele cu probleme financiare sunt Rapid, CSMS Iaşi, Oţelul, Ceahlăul şi lista poate continua. În acest context, mai mulţi jucători consideră că statul ar trebui să dea o mână de ajutor pentru a redresa corabia fotbalului românesc. 

"Acesta e adevărul în Liga 1, probabil că anii de glorie ai fotbalului românesc au cam trecut. Multe echipe au aceste probleme financiare. Va urma o perioadă grea pentru Liga 1, sper ca statul să se implice şi să ajute sportul în general. Fotbalul e într-un impas şi e momentul ca autorităţile să se implice. Sportul e cel care face o bună imagine în afară", a spus fundaşul lui CFR Cluj, Ionuţ Rada. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite