Moţi va avea o tribună în Bulgaria, acum a primit şi „cheia oraşului“: ce a spus despre el primarul de la Razgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Moţi
Cosmin Moţi

Datorită prestaţiei formidabile a fundaşului român, care a devenit portar pe finalul meciului cu Steaua, un oraş cu 33.000 de locuitori va avea o echipă în grupele Ligii Campionilor.

Cosmin Moţi şi-a trăit momentul de glorie, ieri, în presa internaţională, „Bild“, „Daily Mirror“, dar şi alte publicaţii de prestigiu, dedicându-i articole fundaşului celor de la Ludogoreţ.

Nebunia returului din play-off-ul Ligii Campionilor a trecut, însă în Bulgaria „Moţi-mania“ n-a s-a încheiat, nici la două zile după meci. Dacă patronul clubului Ludogoreţ a anunţat că o tribună din noul stadion, care se construieşte la Razgrad, îi va purta numele fundaşului român, astăzi, primarul oraşului, Dencho Boyadzhiev, a luat o altă decizie pentru a-l răsplăti pe Moţi. 

Potrivit Digi Sport, fostul dinamovist va primi „cheia oraşului“, în semn de recunoaştere pentru tăria de caracter din finalul meciului cu Steaua, după cum a spus Boyadzhiev.

Ludogoreţ Razgrad e a doua echipă din Bulgaria, care va juca în grupele Ligii Campionilor, după ce Levski Sofia a reuşit această performanţă, în 2006. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite