Momente ireale la Craiova: „Ne-au dat afară ca pe borfaşi. Norocul jucătorilor că nu le-a dat nimeni foc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul echipei FC Botoşani, al doilea club din Liga 1 care a înregistrat un rezultat pozitiv la testarea pentru coronavirus în pregătirile pentru reluarea campionatului, face dezvăluiri incredibile, care demonstrează psihoza provocată de epidemie.

testul pozitiv al medicului echipei, Dr. Petre Rădăuceanu, din cauza căruia, deja, primul meci programat pentru reluarea Ligii 1 a fost amânat. Scenele descrise de finanţatorul echipei, într-o emisiune la DigiSport, sunt dure, iar Sorin Cârţu, preşedintele CS U Craiova, a reacţionat imediat, mai scrie sursa citată: „Îi cer scuze pentru comportamentul pe care cei din Craiova l-au avut faţă de echipa din Botoşani”.

Iată ce a declarat Iftime:

* S-a făcut o „anchetă oltenească“, dar nimeni de la DSP Craiova n-a venit să vadă jucătorii. La ora 22.30, i-au dat afară din hotel pe jucători ca pe nişte borfaşi, ca pe nişte răufăcători, şi i-au trimis cu Poliţia la Botoşani. Am fost uimiţi. Asta în condiţiile în care niciun jucător n-a fost contact direct al doctorului.

* Fotbaliştii sunt zăpăciţi. Sunt 38 de copii testaţi de 4 ori în 3 săptămâni. Au fost ţinuţi într-o bulă, izolaţi complet. Acum, norocul lor a fost că nu le-a dat nimeni foc! Daţi-le foc şi scăpaţi de nenorociri! Sunt foarte supărat, sunt consternat, nu mai am curaj să fac nimic!

* Părerea mea e că doctorul nici nu e pozitiv. Contacţii lui direcţi sunt cei cu care se afla în maşină, dar n-a luat contact cu nimeni din interiorul lotului. A luat contact doar cu maseurul.

* Protocolul arată că jucătorii trebuie să stea 6 zile în izolare, apoi să facă testul şi să revină la normal. Sper ca lumea să fie mai atentă, să aibă mintea acasă.

Nu am niciun simptom. Mă simt foarte bine. Am fost testat la un loc cu toată echipa, aşa cum prevede regulamentul, iar apoi am fost informat că sunt pozitiv. Vom vedea care sunt următorii paşi, cei de la DSP vor decide. Petre Rădăuceanu medic FC Botoşani pentru Monitorul de Botoşani
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite