Un fost mare stelist îl pune la punct pe Meme Stoica. "Dacă ar avea caracter, ar trebui să-şi dea demisia şi să iasă din fotbal. A făcut de răs numele Stelei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian matei nu-l mai vrea pe Stoica în fotbalul românesc
Adrian matei nu-l mai vrea pe Stoica în fotbalul românesc

Gestul lui Meme Stoica, managerul stelist care a bruscat şi adus injurii suburbane unei echipe de jurnalişti a fost taxat de unul dintre fotbaliştii care au făcut carieră la Steaua.

"Cred ca noi l-am bagat prea mult in seama pe acest individ, caruia nici nu vreau sa-i pronunt numele. Cred ca Otelea, Alexandrescu sau Tica Danilescu nu au facut niciodata astfel de gesturi. Eu cred ca, daca el vrea sa dea dovada de caracter, ar trebui sa-si dea demisia de peste tot si sa iasa din fotbal, pentru ca face de ras numele Stelei si al tuturor celor care avem legatura cu acest club. Din punctul de vedere al suporterilor, nu cred ca Meme Stoica inseamna Steaua”, a declarat fostul fundaş Adrian Matei la Sport Total FM. 

El s-a declarat dezamăgit şi de atitudinea lui Reghecampf, cel care i-a dedicat victoria de la Skopje oficialului stelist. “Faptul ca Reghecampf  l-a felicitat inseamna foarte multa lipsa de respect fata de media, care te-a promovat si ti-a adus fanii la stadion. Apoi, asta mai spune ca intre ei doi este o relatie foarte buna si nu-si da seama ca amandoi au fete. Nu stiu cum o sa reactioneze ei daca fetele lor ar fi agresate de un bodyguard precum «Buze», care eu cred ca va merge acolo unde ii este locul. Mie mi se pare ca Reghecampf, pana in momentul de fata, a avut o privire si o stare «zen», foarte linistit, radia, iar lucru acesta mi-a placut foarte mult la el si cred ca de aceea a primit trofeul de fair-play la Supercupa. Prin gestul pe care l-a facut nu stiu daca va mai primi si anul acesta trofeul. Ieri a avut o karma negativa, care sper sa se indrepte numai spre Meme Stoica, nu si spre echipa“, a mai spus Adrian Matei.

Adrian Matei are 45 de ani şi a jucat 306 meciuri în Liga 1, fiind singurul fotbalist care a jucat la toate echipele bucureştene, Steaua, Dinamo, Rapid, Sportul Studenţesc, FC Naţional şi Victoria Bucureşti 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite