Lovită de tatăl ei, Andrada Surdeanu îşi susţine părintele: „Îl vreau înapoi”. Agresorul va fi mâine eliberat din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Andrada Surdeanu, lovită de tatăl ei la un turneu de tenis în Israel, doreşte ca părintele să îi fie eliberat cât mai repede de autorităţi.

"Vă rog să înţelegeţi sau cel putin să încercati..că îmi este extraordinar de greu să mă trezesc dimineaţa şi să ştiu că tatăl meu nu este acasă..vă rog frumos să mă credeţi ca tot ce a fost, a fost doar o greşeală! Nu zice nimeni că nu a greşit, dar asta nu înseamnă ca trebuie tratat în modul în care este tratat acum. Îl vreau pe tata înapoi pentru că îl iubesc!", a scris Andrada pe contul ei de Facebook.

Jucătoare de tenis din Constanţa, la fel ca şi Simona Halep, Ioana Andrada Surdeanu este născută la 1 ianuarie 1998 şi este legitimată la Break Tennis Club. 

Ea a participat săptămâna trecută la un turneu ITF în Israel, în oraşul Kiyrat Shimona.

Andrada Ioana Surdeanu, care era desemnată a cincea favorită a competiţiei, a pierdut cu scorul de 6-2, 7-6 (0) în faţa rusoaicei Daria Kruzhkova, cap de serie numărul 1. La finalul partidei, pe teren a pătruns tatăl ei, care îi este şi antrenor, şi a lovit-o peste faţă. 

"M-a lovit şi la nas, iar eu şi fratele meu suntem sensibili, imediat ne curge sângele la cel mai mic contact. Eu m-am aşezat în genunchi, mi-am pus palmele la faţă, ca să nu mă mai poată lovi. Aveam puţin sânge, eram speriată, tremuram. Mi-a dat prosopul şi l-am umezit. Nu mult", a povestit Andrada pentru prosport.ro

Lucian Gabriel Surdeanu a fost reţinut de poliţia din Israel. 

Mama copilului, Alina Surdeanu, a declarat pentru sportnews.ro: "Soţul meu este mai temperamental. Vrea să lupte pentru fiecare minge. Este pentru prima dată când i-a aplicat o palmă! Au mai avut un conflict în trecut şi au spus că mai bine îşi găseşte alt antrenor. Am apelat la cineva să ne ajute, dar tot tatăl ei este antrenorul principal". Singura pedeapsă care i-o aplică este să-i confişte telefonul. Asta s-a întâmplat şi atunci. A ameninţat-o că-i va confisca telefonul, dacă nu-şi revine! Ea este o fire mai rebelă şi obişnuieşte să-i răspundă. În timp ce-i ţinea telefonul în mână l-a scăpat pe jos, iar fata a ţipat şi i-a adresat câteva cuvinte. Atunci, tatăl ei s-a dus la ea şi i-a dat o palmă peste obraz, dar i-a atins şi nasul. Ea are o sensibilitate la nas şi i-a curs sânge. Aveţi cuvântul meu că a fost prima palmă aplicată fetei", a mai spus Alina Surdeanu. 

UPDATE George Cosac, preşedinte FR de Tenis: "Antrenorul va fi eliberat mâine din arest"

Ioana Andrada Surdeanu şi tatăl ei, Gabriel Lucian FOTO Facebook

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite