Kvitova, mărturie emoţionantă în procesul bărbatului care a traumatizat-o pe viaţă: Cum a descris atacul din 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kvitova

Petra Kvitova a fost la un pas de a încheia definitiv socotelile cu sportul de performanţă, după ce a fost atacată în locuinţa sa, în decembrie 2016.

Petra Kvitova va absenta de la meciurile cu România din cadrul Fed Cup, în weekend. Pe lângă faptul că a optat pentru a se concentra asupra turneelor WTA, cehoaica de 28 de ani mai are o preocupare în aceste zile: urmăreşte procesul în care Radim Zondra (33 de ani) e judecat, fiind acuzat de faptul că ar fi atacat-o pe Kvitova, acum trei ani.

Acest episod a marcat-o atât de puternic pe Kvitova, încât aceasta n-a dorit să fie prezentă în sala de judecată unde se afla şi Zondra. În schimb, a depus mărturie printr-o intervenţie video şi a descris printr-o frază înfiorătoare ce îşi mai aminteşte din momentul în care a fost atacată cu cuţitul: „Era sânge peste tot!“.

Kvitova a fost tăiată la mâna stângă de hoţul căruia i-a oferit suma de  10,000 de coroane cehe (387 de euro) doar pentru a scăpa de el. Atacatorul a pătruns în locuinţa lui Kvitova, spunând că a venit pentru a verifica boilerul. Ulterior, potrivit spuselor jucătoarei, hoţul i-a pus cuţitul la gât!

Zondra neagă acuzaţiile potrivit cărora ar fi atacant-o pe Petra, iar colegii săi susţin că bărbatul de 33 de ani se afla la muncă în ziua în care sportiva a fost rănită şi jefuită. Dacă va fi găsit vinovat, Zondra riscă să fie condamnat la 12 ani de închisoare. În prezent, el e închis pentru o altă înfracţiune.

Ca urmare a acestui incident, Kvitova a lipsit cinci luni din circuitul feminin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite