Halep, impresionată de ataşamentul românilor: ce a anunţat când a aflat că nu mai sunt bilete la Bucharest Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţeanca de 22 de ani va debuta, miercuri, la turneul găzduit de Capitală. Chiar dacă a fost accidentată la Wimbledon, Simona s-a străduit să joace acasă, iar acum a făcut şi o promisiune.

Românii au luat cu asalt casele de bilete, atunci când au aflat că Simona Halep va juca la Bucureşti. La un moment dat, după ce s-a accidentat la gleznă, la Londra, au apărut temeri potrivit cărora românca ar renunţa la prezenţa ei la Bucharest Open. 

După ce Simona a confirmat, din nou, că va juca acasă, în opt ore s-a dat şi restul biletelor, iar în acest moment nu mai sunt locuri libere pentru ultimele cinci zile ale turneului. Practic, s-au dat toate biletele pentru intervalul 9-13 iulie, adică din ziua în care Halep va juca primul ei meci până când, speră organizatorii, constănţeanca se va impune în finală.

„Vreau să câştig la Bucureşti“

Halep va debuta, miercuri (probabil după ora 17.00), într-o confruntare cu Indy de Vroome (locul 190 în clasamentul mondial). Simona a fost impresionată de interesul arătat de români pentru prezenţa ei la Bucharest Open şi a promis că va face tot posibilul pentru a câştiga turneul.

„Am auzit şi eu că nu mai sunt bilete şi îmi închipui că lumea a făcut asta cu gândul că mă vor vedea pe mine, aşa că nu vreau să dezamăgesc. Cred în şansa mea, chiar dacă vin după două turnee pe iarbă, îmi doresc să câştig la Bucureşti. Pe iarbă, mingea vine foarte repede, un schimb de mingi se termină din trei-patru schimburi. Pe zgură, mingea e mai grea, jocul e mai lent, mingea vine mai jos. Eu am câştigat turnee pe ambele suprafeţe, dar trecerea de la zgură la iarbă e mai uşoară, nu invers“, a explicat Halep pentru Digi Sport.

Întrebată cum se simte după ultimele rezultate, Simona a spus: „Am ajuns în primele trei jucătoare de tenis, atenţia oamenilor s-a axat acum pe mine, nu e uşor, dar în aceeaşi măsură e şi plăcut. Mă bucur unde am ajuns şi mă bucur de viaţa pe care o am“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite