Hagi zâmbeşte: site-ul oficial al clubului său a făcut un anunţ mare pentru campioana României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Regele“ a reuşit să redreseze situaţia, după un start slab de sezon în care Viitorul a ajuns în zona de play-out şi a ratat accederea în grupele cupelor europene.

Gheorghe Hagi dovedeşte că ştie să formeze jucători de calitate, cel puţin pentru nivelul Ligii I. Aşa se explică faptul că Viitorul a vândut o echipă întreagă în vară, însă acum, într-o nouă formulă, are o serie de şase victorii în partidele oficiale.

Iar veştile bune curg pentru Hagi: site-ul oficial al clubului a anunţat că mijlocaşul Carlo Casap (18 ani), fotbalist pe care „Regele“ l-a indicat ca fiind un potenţial viitor decar de echipa naţională, a revenit la antrenamente cu două luni mai devreme decât era de aşteptat.

Casap a suferit o accidentare gravă la începutul stagiunii şi medicii au estimat că va reveni pe teren la începutul anului viitor. Ulterior însă, lucrurile au decurs mai bine decât era de aşteptat.

Ce a scris site-ul Viitorului?

După o absenţă de aproape patru luni, cauzată de o accidentare, Carlo Casap a revenit astăzi la antrenamentele campioanei României, FC Viitorul. Tânărul mijlocaş, care va împlini 19 ani la 29 decembrie, s-a alăturat luni după-amiază colegilor cu o mare dorinţă de a reveni cât mai rapid şi într-un meci oficial. 

„Urmează o primă perioadă în care nu am voie să intru în contact, în dueluri, chiar dacă pot lovi mingea. Apoi, sper ca peste alte două săptămâni voi putea face antrenamente complete“, a declarat Carlo Casap. 

Talentatul mijlocaş al Viitorului s-a accidentat grav în min.7 al meciului cu Gaz Metan Mediaş, din prima etapă a acestui sezon (scor 3-0), desfăşurat la 17 iulie, când a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului drept.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite