Gigi Becali dă mesaje din puşcărie: "Să moară de ciudă Iordănescu şi Dragomir. Să li se facă părul creţ şi să iasă rugina din ei". Ce l-a determinat să spună asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali e tot la închisoare
Gigi Becali e tot la închisoare

Înfrângerea umilitoare a Stelei în faţa celor de la Chelsea a provocat un val de reacţii împotriva unor fotbalişti din lotul echipei lui Reghecampf.

Cel mai criticat a fost macedoneanul Daniel Georgievski, despre care s-a spus că n-are faţă de Steaua. Antrenorul campioanei susţine că a vorbit cu Gigi Becali şi că acesta a avut un mesaj dur pentru contestatari. "Patronul mi-a zis să transmit asta. Vrea să moară Iordănescu şi Dragomir de ciudă că nu aduce el fundaş dreapta.  Da, nu vine nimeni în locul lui Georgievski.
A zis chiar aşa, pînă li se face părul creţ. Să iasă rugina din ei. Să moară de ciudă că nu aduce fundaş dreapta", a spus Laurenţiu Reghecampf la Fanatik Show, de la Etno TV. 

Tot el a dezvăluit şi ce ţinte a avut în perioada de transferuri şi ce jucători au refuzat Steaua. " Gigi Becali dădea pentru Bokila 1.5 milioane, pentru Grozav pînă în două milioane de euro, dar el nu a vrut să audă de Steaua. L-am vrut pe Nistor de la Pandurii, nu a vrut, a plecat la Evian şi a jucat 10 minute în 6 meciuri. În jur de un milion se plătea şi pe el. I-am făcut ofertă de un milion de euro salariu şi lui Marica.A fost şi acea discuţie cu Wesley. Pentru noi era destul de greu să îl introducem şi să joace. Dacă 5 luni de zile te antrenezi prin parcuri nu ai cum să faci performanţă.I-am mai dorit şi pe Nica şi Alexe, care nu au vrut să vină pentru că au zis că sînt dinamovişti, crescuţi acolo.L-am ofertat şi pe nigerianul Chima, de la Molde, 1,4 milioane, dar nu a dorit să vină în România.Gigi Becali a vrut să cumpărăm din Liga 1, nu de afară, pentru că îi ştia pe jucători. Dar nu s-au putut perfecta transferurile", a mai spus Reghe

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite