Gigi Becali, bucuros după un eşec crunt: „Bine că au marcat repede!“. Anunţ neaşteptat făcut de patronul FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Vicecampioana României a fost zdrobită pe „Arena Naţională“ şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. După meci, finanţatorul roş-albaştrilor a anunţat ce se va întâmpla de acum încolo cu echipa.

Imediat după terminarea partidei cu Sporting Lisabona, Gigi Becali a avut o intervenţie telefonică la Digi Sport, analizând „dubla“ din play-off-ul Ligii Campionilor.

Ce a spus?

*Nu stăteam nici la pauză bine, nici după meciul de acolo. Eu am văzut că a fost o diferenţă mare de valoare şi după meciul tur. Dacă marcam acolo, era altceva. Aici a trebuit să ne descoperim. Singurul lucru de care îmi pare rău e că n-am reuşit să-i presăm pe fundaşii lor centrali care sunt mai slabi decât ai noştri.

*Bine că au marcat repede şi am scăpat repede de emoţii. Dacă ar fi rămas 0-0 şi dădeau gol pe final, aş fi trăit cu emoţii şi în stres mult timp şi îmi făcea rău la sănătate.

*N-ai cum să te baţi cu ei. Să zicem că Niţă a greşit la golul doi, dar, oricum, ne băteau. N-am fost egalii lor niciodată. Doar ca scor în tur. Ca şi joc, s-a văzut că e mare diferenţă. La golul trei, a greşit FIlip. N-ai voie să pierzi mingea acolo, fiindcă eşti mâncat.

*Enache n-avea ce să facă. Alibec, săracu', ce putea să facă? Singur să te baţi cu ei n-ai cum.   

*Când l-am băgat pe Gnohere şi am jucat cu două vârfuri, meciul a fost gata. A început nunta! N-ai cum să joci cu o echipă ca Sporting cu doi atacanţi, fiindcă te mănâncă şi ei ne-au mâncat. Era normal ca Dică să rişte cu două vârfuri, ce putea să facă altceva? 

*Nicoale Dică a trecut examenul, trebuia să ducă echipa în play-off-ul Ligii Campionilor şi asta a făcut. 

*Acolo, în grupele Ligii Europa, e altceva, fiindcă se întăreşte echipa. La acest nivel, un singur jucător aduce un plus de valoare. Pentru Liga Europa, vin patru jucători noi şi se schimbă toată faţa echipei. 

*Nu mă mai interesează decât campionatul! O să jucăm cu rezervele în Europa! Trebuie să te gândeşti economic în fotbal, altfel eşti distrus! Ca să pot să trăiesc fotbalistic, gândesc economic. Noi ne-am atins obiectivul, suntem în grupele Ligii Europa şi de acum vreau doar locul 1 în campionat. Pentru că, pe viitor, singura noastră şansă de a intra în grupele Ligii Campionilor e să luăm titlul şi să mergem în preliminarii pe ruta campioanelor.

*De acum încolo, pe mine mă interesează doar campionatul. Dar, cu jucătorii care vin, o să ridicăm şi nişte mici pretenţii de calificare din grupele Ligii Europa, fiindcă se poate.

*Dacă ajung să bag patru, cinci milioane de euro de la mine din buzunar în echipă, atunci dau clubul cadou lui Talpan! Eu n-am nevoie acum să bag bani de la mine, fiindcă trăiesc din „grăsime“, am 20 de milioane de euro la depozit. Dar la mine a fost o minune, că puteam să fiu slab şi să mor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite