Cererea de eliberare a lui Gigi Becali este agramată şi puerilă. Avocatul: „Şi ce dacă sunt greşeli? În Justiţie nu contează!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali, finanţatorul echipei Steaua FOTO Adevărul
Gigi Becali, finanţatorul echipei Steaua FOTO Adevărul

După ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare ca urmare a implicării în „Dosarul Terenurilor“, Gigi Becali înaintează acum prin avocaţii săi o cerere de eliberare provizorie.

Solicitarea formulată de avocaţii lui Gigi Becali a reuşit să stârnească amuzamentul cititorilor prin greşelile de redactare, dar şi prin motivul invocat pentru a se detaşa de pedeapsa primită. Finanţatorul echipei din Ghencea mizează pe faptul că fără el istoria roş-albastră îşi va găsi sfârşitul şi exprimă acest lucru printr-o serie de greşeli gramaticale. Astfel, cuvântul „substitui“ este scris cu doi „i“ şi „într-un“ apare notat fără cratimă, acestea fiind doar două exemple.

Cu toate că primele păreri conduceau spre ipoteza potrivit căreia cererea de eliberare ar fi fost o glumă de-a Peluzei Sud Steaua, ai cărei membri sunt recunoscuţi pentru vehemenţa contestării lui Gigi Becali, lucrurile s-au dovedit a fi adevărate: cererea este scrisă, într-adevăr, de avocaţi.

„Prosport“ a discutat cu unul dintre aceştia, Bogdan Bărbuceanu, care a declarat că el a redactat cererea: „Şi ce dacă sunt greşeli gramaticale? În Justiţie nu contează astfel de lucruri, nu înregistrăm acolo vreo lucrare ştiinţifică. Nu contează, domnule, cum e scrisă. Şi nici opinia dvs. nu contează, pentru că nu vă pricepeţi! Avem şi un alt motiv, dar nu vi-l putem spune pentru că nu ne lasă familia“. Cererea înaintată de avocaţii finanţatorului echipei Steaua va fi luată în considerare pe 17 iunie, data la care Gigi Becali speră să fie eliberat din închisoare pentru trei luni.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mesajul lui Gigi Becali din închisoare. Ce transmite finanţatorul echipei Steaua

Oficiali ai FRF, surprinşi de camera ascunsă: „Steaua, exclusă din Europa!“

Începe şi se termină fotbalul românesc cu Steaua? Un fost dinamovist prevede sfârşitul în cazul retrogradării echipei

Campioana României şi-a stabilit primul adversar din seria amicalelor

Supercupa României se anunţă incendiară: „Va fi un meci al suporterilor“

Mihai Stoica lămureşte riscurile la care se expune Steaua şi posibilitatea ca echipa să retrogradeze 

Prima declaraţie a lui Victor Piţurcă după ce a primit un an de închisoare în „Dosarul Valiza“

Drastică, dar şi milostivă. Cum a judecat UEFA alte cazuri de corupţie

Pandurii şi Vaslui stau la pândă! Ce echipe ar mai fi avantajate de o excludere din Europa a Stelei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite