Campioana României şi-a a stabilit primul adversar din seria amicalelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua îşi urmează parcursul firesc al pregătirii în paralel cu judecarea viitorului echipei de către UEFA. Astfel, gruparea din Ghencea şi-a stabilit deja primul adversar din seria amicalelor pe care le va susţine în pauza competiţională.

Fotbaliştii vor reveni din vacanţă pe 13 iunie, urmând ca a doua zi să se prezinte la vizita medicală şi pe 15 iunie să plece în primul cantonament al verii, în Austria. În cele 11 zile pe care le va petrece acolo, echipa lui Laurenţiu Reghecampf se va concentra pe antrenamentele fizice, însă este cunoscut şi numele adversarului din primul amical, Rubin Kazan. Formaţia rusă s-a clasat pe locul şase în campionatul intern, cu o poziţie mai sus decât echipa lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova.

Pe 26 iunie Steaua va încheia prima etapă de pregătire, urmând ca trei zile mai târziu să se deplaseze spre Anglia pentru al doilea cantonament, unde va sta până pe 9 iulie. Pe 10 iulie, roş-albaştrii vor disputa Supercupa României cu Petrolul Ploieşti, partidă care se va desfăşura pe Arena Naţională.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Supercupa României se anunţă incendiară: „Va fi un meci al suporterilor“

Mesajul lui Gigi Becali din închisoare. Ce transmite finanţatorul echipei Steaua

Mihai Stoica lămureşte riscurile la care se expune Steaua şi posibilitatea ca echipa să retrogradeze

Boloni a dat un verdict crunt pentru Steaua: „Echipa trebuie retrogradată, iar noi, steliştii, trebuie să ne bucurăm“

66 de ani şi o zi de la înfiinţarea Stelei! Echipa era invitată de federaţie să joace direct în Divizia A pentru a da „o deplină satisfacţie armatei“

UEFA a „suspendat“ deja Steaua! Locul României, lăsat gol pe lista echipelor participante în Liga Campionilor!

Laurenţiu Reghecampf: „Suspendarea Stelei ar fi o nenorocire pentru toată lumea“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite