Supercupa României se anunţă incendiară: „Va fi un meci al suporterilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua se va duela cu Petrolul Ploieşti pentru Supercupa României pe 10 iulie, meci care se va disputa pe Arena Naţională cu stadionul plin.

Câştigătoarea campionatului românesc, Steaua şi cea care a cucerit Cupa României, Petrolul Ploieşti se vor lupta pentru Supercupa Româiei. Palmaresul roş-albaştrilor cuprinde 24 de titluri, 21 de Cupe şi 5 Supercupe, în timp ce Petrolul deţine 4 titluri, 3 Cupe şi a mai jucat o Supercupă pierdută în faţa Stelei.

„O să fie un meci disputat, un meci frumos, pentru că ei sunt o echipă care nu se baricadează ca echipele mici pe două linii. Sperăm să fie un meci cu multe goluri, pentru spectatori şi să câştigăm noi, bineînţeles“, a declarat stelistul Adi Popa potrivit DigiSport.

Atmosfera din partida de Supercupă se aşteaptă să fie întreţinută de un stadion arhiplin, după ce Steaua s-a bucurat de asistenţă ridicată la ultimul meci din campionat, cel cu FC Braşov, iar Petrolul a fost susţinută de numeroşi spectatori în finala de Cupa României împotriva lui CFR Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Campioana României şi-a stabilit primul adversar din seria amicalelor

Mesajul lui Gigi Becali din închisoare. Ce transmite finanţatorul echipei Steaua

Mihai Stoica lămureşte riscurile la care se expune Steaua şi posibilitatea ca echipa să retrogradeze

Boloni a dat un verdict crunt pentru Steaua: „Echipa trebuie retrogradată, iar noi, steliştii, trebuie să ne bucurăm“

66 de ani şi o zi de la înfiinţarea Stelei! Echipa era invitată de federaţie să joace direct în Divizia A pentru a da „o deplină satisfacţie armatei“

UEFA a „suspendat“ deja Steaua! Locul României, lăsat gol pe lista echipelor participante în Liga Campionilor!

Laurenţiu Reghecampf: „Suspendarea Stelei ar fi o nenorocire pentru toată lumea“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite