EURO 2016: Tricolorii au ajuns la Lyon cu trenul de mare viteză. Jucăm pe un superstadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România a ajuns la Lyon FOTO FRF.ro
România a ajuns la Lyon FOTO FRF.ro

Tricolorii au parcurs cu trenul de mare viteză cei 400 de kilometri între Paris şi Lyon în aproape două ore. România va juca mâine seară contra Albaniei meciul decisiv.

Tricolorii au parcurs cu trenul de mare viteză cei 400 de kilometri între Paris şi Lyon în aproape două ore. În cursul zilei, tricolorii au programat antrenamentul oficial dinaintea jocului cu Albania. Programată iniţial pe Stade de Lyon, şedinţa de pregătire a fost mutată la Plaine de jeux de Gerland (405 Avenue Jean Jaurès 69007, Lyon), începând cu ora 20:30, pentru a proteja gazonul afectat de ploile din ultimele zile. Primele 15 minute vor fi deschise presei. 

Stade de Lyon, arenă de 59.000 de locuri care duminică va găzdui partida România - Albania, a fost inaugurat în ianuarie 2016.

Stadionul se află în comuna Decines-Charpieu, la 10 kilometri de Lyon, şi face parte din complexul sportiv al lui Olympique Lyonnais, care se întinde pe aproximativ 50 de hectare.

Stade de Lyon l-a înlocuit pe vechiul Stade de Gerland, acolo unde OL a jucat meciurile de pe teren propriu începând cu anul 1950. Construcţia noii arene a început în octombrie 2012.

Partida România - Albania, programată duminică, de la ora 22:00, este a treia pe care stadionul din Lyon o găzduieşte la turneul final, după Belgia - Italia 0-2 şi Ucraina - Irlanda de Nord 0-2. Pe Stade de Lyon se va mai juca şi Ungaria - Portugalia (grupa F, 22 iunie), o optime de finală (26 iunie) şi o semifinală (6 iulie). 

lyon foto frf.ro
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite