Dramă la Mediaş: Petrolul a arătat cum poţi să dai cu piciorul unei victorii în doar două minute. Reacţia lui Rednic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Mircea Rednic şi-au bătut joc de partida cu Gaz Metan în care s-a totul s-a năruit pentru „lupii galbeni“, între minutele 68 şi 70.

Petrolul şi-a pus o piedică mare în tentativa ei de a prinde un loc pe podium la finalul campionatului. Dacă înainte de acest meci, Mircea Rednic i-a exclus din lot pe Geraldo şi pe Teixeira, acuzându-i că nu-şi mai dau interesul pentru echipă, acum, probabil, „Puriul“ ar trebui să-i expulzeze din ţară pe Vasilache şi pe Kronaveter, după dezastrul provocat de cei doi, la Mediaş.

Mai întâi, în minutul 68, Vasilache a obţinut un penalty pe care a insistat să-l şi execute, deşi De Lucas era cel desemnat de antrenor. Mijlocaşul Petrolului a ratat, iar imediat a fost schimbat de Rednic cu Nepomuceno. În acelaşi minut, tehnicianul prahovenilor a mai făcut o mutare: a ieşit Astafei, a intrat Kronaveter. Mare greşeală! La 40 de secunde de la intrarea sa pe teren, mijlocaşul sloven i-a aplicat un cot în gură lui Elton şi a fost eliminat de arbitrul Adrian Comănescu!

Meciul s-a terminat 0-0, iar Petrolul rămâne, deocamdată, pe locul 3, cu 47 de puncte, însă poate fi depăşită de CS U Craiova (45 de puncte), echipă care are un meci mai puţin disputat. Gaz Metan Mediaş e pe 13 cu 26 de puncte, la două puncte de locul 12, ultimul care asigură rămânerea în prima ligă.

Rednic, furios

La finalul jocului, Mircea Rednic a comentat la Digi Sport meciul halucinant făcut de echipa sa.

„Trebuia să bată De Lucas acel penalty. Sunt supărat şi pe el, că era desemnat să bată şi nu trebuia să se lase impresionat de personalitatea lui Vasilache. Trebuia să respecte ce am spus eu. Le-am spus înaintea meciului că trebuie să avem o atitudine bună şi disciplină tactică. Cu alţii am fost destul de sever, acum să plătească şi Vasilache, să aştepte să joace. Nu iert pe nimeni! Să-mi arate că merită să joace la Petrolul. Dacă rata De Lucas, nu-i spunea nimeni nimic, aşa cum s-a întâmplat şi cu Teixeira. Trebuie să respectăm indicaţiile tactice“, a declarat Rednic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite