Hagi şi Dorinel au fost liderii Generaţiei de Aur, acum s-au întâlnit ca antrenori: cine a câştigat şi ce a făcut Bănel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Partida Viitorul - Astra a fost una specială pentru oamenii de pe băncile tehnice care din postura de coechipieri au contribuit la unele din cele mai mari victorii obţinute de România.

Scăpată de grijile retrogradării şi preocupată acum de o calificare, în premieră, în cupele europene, Viitorul e de neoprit! Trupa pregătită de Hagi a obţinut, sâmbătă, a patra victorie consecutivă în campionat, trecând de Astra, scor 2-0.

Meciul a început furtunos pentru gazde, cu un gol marcat de Mitriţă după 65 de secunde. Apoi, Nicoliţă a majorat scorul, în minutul 16. A fost primul gol marcat de mijlocaşul de 30 de la revenirea sa în Liga I, în iarnă. Ultima dată, Nicoliţă marcase în campionatul românesc, în ultima etapă a sezonului 2010-211, într-o victorie a Stelei, 3-1 cu CFR Cluj.

Viitorul se află pe locul 6 cu 41 de puncte, la patru puncte de locul 4, ultimul care duce în Liga Europa. Astra e pe 5, tot cu 41 de puncte, dar traversează o criză: trei remize şi două înfrângeri în ultimele cinci etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite