Dinamoviştii râd de stelişti: „Dacă Rusescu a fost dat pe 3 milioane, noi luăm pe Alexe cu un milion mai mult”. Reacţia ironică a lui Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamoviştii i-au luat peste picior pe stelişti după vânzarea lui Raul Rusescu
Dinamoviştii i-au luat peste picior pe stelişti după vânzarea lui Raul Rusescu

Transferul lui Raul Rusescu la Sevilla i-a determinat pe oficialii dinamovişti să spere că Marius Alexe, unul dintre cei mai valoroşi jucători din lotul „câinilor”, va prinde şi el un transfer în străinătate.

După ce golgeterul Stelei a fost vândut pentru 2.5 milioane de euro la Sevilla, dinamoviştii au prins curaj şi cred că vor lua pe Marius Alexe mai mulţi bani decât a luat Steaua pe Rusescu. „Dacă Rusescu a fost dat pe aproape trei milioane de euro, atunci noi o să luăm pe Alexe cu un milion mai mult. Ştiu că sunt discuţii pentru Alexe, Matei şi Bălgrădean. În aceeaşi situaţie parcă este şi Grigore. Ei şi-au exprimat dorinţa să plece dacă se iveşte ceva!”, a spus Gigi Mulţescu.

Reacţia dinamoviştilor l-a enervat la culme pe Laurenţiu Reghecampf, care s-a limitat, însă, la a ironiza rivala de moarte a Stelei: „La titlu ne vom lupta probabil cu CFR, Pandurii, de ce nu şi Dinamo. Am văzut că ei vor să vândă jucătorii mai scump decât jucătorii noştri. Este foarte bine. Pe undeva, mă apucă şi râsul, dar asta este, asta e mentalitatea în România. Veţi vedea un campionat la fel ca anul trecut, care va fi condus de la un capăt la altul de o singură echipă, iar aceea va fi Steaua”, a comentat Reghecampf într-o conferinţă de presă.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite