CTP dezvăluie ce i-a făcut Irina Begu lui Ilie Năstase la meciul memorabil de aseară de la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Begu a obţinut o victorie extraordinară în turul al doilea la Roland Garros, impunându-se după mai bine de trei ore şi jumătate, într-un meci maraton.

Cristian Tudor Popescu a urmărit atent evoluţia Irinei şi a caracterizat-o în termeni elogioşi, într-un editorial pe republica.ro. "Când ai în faţă o „boxeriţă” în zi mare, cum a fost aseară Coco Vandeweghe, n-ai cum să ataci, pentru că ea serveşte formidabil şi loveşte agresiv orice minge. Nu-ţi rămâne decât să te „blochezi în mănuşi”, să alergi după toate mingile, să înalţi „baloane”, să-ţi răsuceşti corpul în zeci de contre pied-uri şi şpagaturi, cum a făcut Irina Begu.Cu răbdarea şi rezistenţa pe care a început să i le cunoască o lume întreagă, Irina s-a ţinut aproape 4 ore pe picioare în faţa tornadei Coco. Vandeweghe a avut 5-4 şi serviciul în decisiv, iar Irina a întors-o în rebreak fără să clipească, cu un sânge rece care l-a făcut să sară de pe scaun şi pe Ilie Năstase", a scris CTP.  

Irina Begu a mărturisit care a fost momentul decisiv al meciului nebun contra lui Coco Vanderweghe

Irina Begu, "dezbrăcată" de secrete. Unde îi pkace să meargă la plajă jucătoarei noastre, care e turneul ei preferat şi ce face când este acasă

Maria Şarapova are un nou iubit celebru. S-a afişat cu el într-o escapadă romantică 

Simona Halep a scăpat de un stres."E primul lucru care l-am întrebat pe Darren Cahill"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite