CSMS Iaşi - ACS Poli 1-1: rezultat catastrofal pentru moldoveni. Ce riscă să rateze şi la mâna cui au ajuns

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolo Napoli
Nicolo Napoli

Trupa pregătită de Nicolo Napoli a făcut un pas greşit pe teren propriu într-un moment în care are şanse mici de a remedia situaţia.

Două goluri înscrise în trei minute au decis soarta unei partide din care gazdele au ieşit destul de şifonate.

După ce Andrei Cristea a deschis scorul pentru CSMS Iaşi (75), egalarea a venit rapid, prin Ovidiu Popescu (78). După acest rezultat, CSMS Iaşi e pe 6 cu 36 de puncte, ocupând, momentan, ultimul loc de play-off. Doar că, în cazul în care ASA Târgu-Mureş va învinge CFR, la Cluj (duminică, ora 20.30), atunci Mutu şi colegii săi vor urca pe 6, trimiţând CSMS Iaşi pe loc de play-out cu o rundă înainte de terminarea sezonului regulat.

ACS Poli e pe 11 cu 22 de puncte, iar antrenorul Florin Marin riscă să fie schimbat de Gigi Mulţescu.

„Sunt dezamăgit. Băieţii au alergat mult şi au făcut tot posibilul să fim în avantaj. Am greşit că nu i-am marcat bine la golul lor. Băieţii au făcut un meci bun şi au încercat să-l câştige până la ultima secundă. Astăzi, suntem pe locul 6. Avem un punct în faţa lui ASA Târgu-Mureş. Vedem ce se întâmplă mâine, normal că aşteptăm ca CFR să câştige meciul. Speranţa moare ultima. Avem un ultim meci foarte greu, la Piteşti, cu Steaua. Până atunci, aşteptăm meciul de la Cluj“, a declarat Napoli la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite