Cristian Bălgrădean a semnat cu CS Universitatea Craiova. Detaliile contractului fostului dinamovist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Bălgrădean şi-a încheiat înţelegerea cu FC Dinamo şi a semnat cu CS Universitatea Craiova, echipă pentru care va evolua în următoarele trei sezoane.

Spera la un contract în campionatele externe, dar a sfârşit tot în Liga I. Mutarea a fost menţionată pe site-ul oficial al formaţiei alb-albastre: „Clubul nostru este încântat să anunţe că l-a achiziţionat pe goalkeeper-ul arădean. Astăzi, Universitatea Craiova a finalizat transferul portarului Cristian Bălgrădean, ultima dată la Dinamo Bucureşti. Universitatea Craiova îi doreşte lui Cristian Bălgrădean ani plini de bucurii şi performanţe în tricoul alb-albastru“. 

Pentru fiecare lună bifată în Bănie, goalkeeperul va încasa 8.000 de euro şi are o misiune grea la olteni. CSU este clasată pe penultimul loc din Liga I, fără nicio victorie, cu două puncte şi un bilanţ de două remize şi trei înfrângeri. La 26 de ani, Bălgrădean a evoluat în ultimele patru sezoane în „Ştefan cel Mare“, iar de-a lungul vremii a bifat FC Braşov, UTA Arad sau Unirea Urziceni. La jumătatea lunii iulie, preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache anunţa rezilierea contractului portarului.


Concordia - Dinamo: 0-0. "Alb-roşii" bifează a treia remiză consecutivă

Marius Niculae e liber de contract: "În afară de Steaua şi Rapid iau în calcul orice ofertă din România"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite