Cel mai bun tenisman al momentului, despre România: „Sper să ajung curând în ţara voastră!“ Ce spune despre Ţiriac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rafael Nadal, ocupantul locului 1 în clasamentul ATP, abia aşteaptă să participe la un turneu în România pentru a se întâlni cu fanii din ţara noastră, cărora le mulţumeşte pentru susţinere. Dintre toţi românii, Nadal este prieten cu unul singur.

Rafael Nadal este marele favorit al turneului masculin de la Madrid, competiţie patronată de Ion Ţiriac. Ibericul, care ocupă locul 1 în clasamentul mondial, va juca în optimi cu Jarko Nieminen. În lipsa lui Federer sau a lui Djokovici, doar Andy Murray i-ar putea pune probleme în drumul spre câştigarea trofeului din capitala Spaniei.

La finalul partidei cu Monaco, pe care a câştigat detaşat, Nadal a vorbit pentru Digi Sport despre România şi prietenii români pe care îi are. "Nu cred ca am fost niciodată în România. Mi-aş dori să se întâmple asta. Mulţumesc tuturor fanilor din România şi sper să ajung curând şi în ţara voastră. Noi, fără fani, nu am fi mai nimic. Fanii sunt cei care fac ca toate turneele să fie importante. Pentru mine, fanii sunt cei mai importanţi", a spus Nadal, care susţine că singurul său prieten român este Ion Ţiriac. "Ion este singurul meu prieten român. Nu cunosc multă lume din România", a mai spus spaniolul.

Nadal, locul1 în clasamentul ATP, nu a fost învins niciodată până acum de vreun tenismen român. Ibericul este urmat în această ierarhia mondială de sârbul Novak Djokovici şi de elveţianul Sanislas Wawrinka. Roger Federer, unul dintre rivalii lui Nadal, se află abia pe locul 4. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite