Şi cu punctele pierdute şi cu vedeta suspendată: Pandurii a rămas fără Săpunaru, după eşecul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Săpunaru (dreapta)
Cristi Săpunaru (dreapta)

Fundaşul gorjenilor a terminat partida pe teren, însă, după finalul întâlnirii, a avut carnetul de joc reţinut, deoarece s-a războit cu brigada care a condus meciul şi i-a scuipat pe fanii Stelei din tribune.

Drept urmare, Comisia de Disciplină l-a suspendat pe Cristi Săpunaru pentru o etapă şi l-a amendat cu 5.670 de lei.

Săpunaru va rata următorul meci al Pandurilor din play-off, cel cu Astra, la Giurgiu, programat pentru marţi (ora 18.30).

Internaţionalul gorjenilor şi-a exprimat regretul pentru comportamentul său din jocul cu Steaua printr-un comunicat publicat pe site-ul clubului.

Ce a spus?

„A fost o partidă foarte tensionată şi pe lângă tensiunea care s-a văzut pe teren s-a acumulat şi cea din tribune, cel puţin în ceea ce mă priveşte. Cu toate că jucam acasă şi la un meci pe teren propriu mă aşteptam să fim încurajaţi noi ca echipă gazdă, eu am fost permanent jignit şi s-au adus injurii din tribune chiar şi familiei mele, pe tot parcursul jocului. 

Recunosc că în acea tensiune de pe final de joc am fost extrem de afectat de injuriile auzite din tribune, mai ales că la ieşire de pe teren s-a şi scuipat în direcţia noastră, a jucătorilor. Dar îmi pare rău şi regret ieşirea nervoasă de la finalul acestui meci, a fost o reacţie la cald pe fondul tensiunii acumulate după această partidă. Sunt un jucător care respectă publicul indiferent la ce echipă evoluez“, a fost mesajul lui Săpunaru. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite