În aşteptarea lui Pliskova, Halep a scăpat de cea mai tare adversară pe care o putea întâlni în sferturi: trei veşti bune într-o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agnieszka Radwanska
Agnieszka Radwanska

Simona Halep mai are trei meciuri de disputat până la finala de la Indian Wells, în condiţiile în care, anul trecut, drumul ei s-a oprit în semifinale.

În optimi, constănţeanca de 23 de ani o va întâlni pe Karoline Pliskova (Cehia, 15 WTA), jucătoare pe care a învins-o nu mai departe de acum 23 de zile, în finala turneului de la Dubai, scor 6-4, 7-6. 

Cehoaica de 22 de ani are trei titluri WTA la simplu: Kuala Lumpur (2013), Seul şi Linz (2014). În acest an, ea a adunat până acum 18 victorii şi şase eşecuri.

A scăpat de trei nume grele

Dacă o va învinge, din nou, pe Pliskova şi va ajunge în sferturi la Indian Wells, Halep va avea o misiune relativ uşoară, în condiţiile în care cea mai dificilă adversară pe care o putea întâlni acolo, Agnieszka Radwanska (Polonia, locul 8 mondial), a fost eliminată în turul III de Heather Watson (Marea Britanie, 43 WTA). În aceste condiţii, adversara Simonei din sferturi se va alege dintre Watson şi Carla Suarez Navarro (Spania, 13 WTA).

Alte două jucătoare periculoase cu care Halep s-ar fi putut intersecta şi care au fost eliminate în turul III: Ekaterina Makarova (Rusia, 9 WTA) şi Lucie Safarova (Cehia, 11 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite