VIDEO Anchetă la Spitalul Universitar, după ce un pacient a fost lăsat să se târască spre lift

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Conducerea Spitalului Universitar din Bucureşti a pornit o anchetă internă, potrivit Mediafax, după ce, miercuri la prânz, a fost postată pe internet o înregistrare cu un bărbat care se târa pe holul unităţii medicale.

Înregistrarea arată un bărbat întins în faţa liftului din interiorul Spitalului Universitar. Din discuţiile persoanelor suprinse în filmuleţ, niciun angajat al spitalului nu a vrut să îl ia cu scaunul rulant sau cu targa, aşa că bărbatul aştepta, spre groaza vizitatorilor. Persoana care a filmat toată scena a cerut insistent să vină un brancardier să ridice bolnavul. 

„Pacientul este internat în spital, fiind supus mai multor investigaţii medicale pentru alegerea celei mai bune conduite terapeutice. Vom analiza condiţiile în care firma de paza şi-a respectat obligaţiile contractuale privind accesul vizitatorilor în spital, măsurile putând merge până la reziliererea contractului. Angajaţii spitalului, implicaţi în incident, vor fi convocaţi la Comisia de Disciplină pentru nerespectarea Regulamentului de Ordine Interioară privind raportarea şi comunicarea evenimentelor deosebite care au loc în timpul serviciului”, transmit reprezentanţii spitalului printr-un comunicat de presă citat de Mediafax.

    

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite