UPDATE Cod galben de ceaţă în 15 judeţe şi în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a actualizat atenţionările cod galben de ceaţă, emiţând unele noi pentru judeţele Neamţ, Suceava şi Botoşani. De asemenea, au fost prelungite cele emise pentru Vrancea, Iaşi, Bacău şi Vaslui, numărul total al judeţelor avertizate ajungând la 15.

Vrancea, Iaşi, Bacău, Vaslui, Botoşani, Neamţ şi Suceava sunt sub atenţionare cod galben de ceaţă până la ora 13.00.

Potrivit ANM, în aceste zone, vizibilitatea este foarte scăzută, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, depunându-se şi polei.

De asemenea, rămân în vigoare atenţionările cod galben de ceaţă emise pentru judeţele Mehedinţi, Olt, Dolj, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi, până la ora 12.00.

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră în judeţul Giurgiu se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă pe DN5 Bucureşti – Giurgiu şi DN6 Bucureşti - Alexandria, vizibilitatea pe aceste artere fiind redusă, pe alocuri, sub 30 de metri.

De asemenea, se circulă în condiţii de ceaţă şi pe DN2 Bucureşti – Buzău şi DN1D Urziceni – Albeşti – Paleologu, unde vizibilitatea este sub 50 de metri.

Fenomenul se semnalează şi pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 12 şi 36, unde vizibilitatea este sub 50 de metri.

Pe Autostrada A2, pe tronsonul Bucureşti - Drajna, vizibilitatea este, pe alocuri, sub 50 de metri

Şi pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 11 şi 42, vizibilitatea este scăzută, din cauza ceţii, fiind sub 100 de metri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite