Circulaţia pe Autostrada A3 este restricţionată astăzi pentru filmarea unor secvenţe din producţia „The Dying of the Light“, în care joacă Nicolas Cage

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia rutieră pe Autostrada A3 (Bucureşti-Ploieşti) este restricţionată astăzi, între orele 8.00-12.30 şi 13.30-18.30, între kilometrul 17 şi 30, pentru filmarea unor secvenţe din producţia „The Dying of the Light“, în care joacă celebrul actor Nicolas Cage, se arată într-un anunţ al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR).

„Precizăm că, în perioadele orare menţionate, circulaţia rutieră va fi închisă pentru intervale de maxim 30 minute, acestea alternând cu intervale de timp cuprinse între 10-20 de minute pentru fluidizarea traficului. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită, semnalizarea rutieră temporară şi semnalele agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului“, se arată în comunicatul CNADNR.

În luna februarie, Nicolas Cage a revenit în România pentru a lucra la filmul „The Dying of the Light“, în regia lui Paul Schrader, care spune povestea unui agent CIA care începe să îşi piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni. Filmările pentru această producţie au loc în Bucuresti şi la studiourile Castel Film. Unele secvenţe din film au fost deja filmate în cadrul Politehnica Bucureşti, sediul universităţii fiind transformat astfel în sediu CIA. 

În 2010, actorul Nicolas Cage a filmat în România pentru filmul „Ghost Rider - Spirit of Vengeance“, care a fost lansat în 2012.


Vă mai recomandăm:

VIDEO Nicholas Cage a filmat pentru „Ghost Rider 2” la Sibiu 

Vedete de la Hollywood vor participa la Oscarurile chinezeşti

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite