VIDEO PNL, miting neconvingător în Piaţa Victoriei: „Promit o viaţă mai bună. Totuşi, nu suntem convinşi, că ne-am ars de atâtea ori“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea

În prag de alegeri europarlamentare, fiecare partid încearcă pe ultima sută de metri să-şi convingă susţinătorii că ei sunt cei mai buni. „Adevărul” prezintă cum s-a văzut manifestaţia din mijlocul susţinătorilor liberali.

Mii de simpatizanţi PNL au participat, sâmbătă, la un miting de amploare organizat în Piaţa Victoriei, prilej cu care partidul şi-a prezentat candidaţii la europarlamentare.

Zeci de autocare din toată ţara au început să ajungă în Capitală puţin după ora 10. Tineri, pensionari, bărbaţi şi femei de diferite vârste şi meserii, dar şi profesori şi ingineri au fost mobilizaţi pentru a asculta promisiunile liberalilor:

„Promit o viaţă mai bună, totuşi nu suntem convinşi. Ne-am ars de atâtea ori” spune, hotărât, un domn.

Oamenii se declară nehotărâţi, dar toţi visează la acelaşi lucru, o viaţa mai bună: „Vrem o schimbare, totuşi. Vrem să facă ceva”.

La miting a fost prezent şi preşedintele Românie, Klaus Iohannis, care nu a ratat ocazia să lanseze un nou atac la adresa PSD:

„Ştiţi cine nu a fost acolo şi cine nu contează în Europa. În Europa nu contează PSD, fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de nimic. PSD a făcut mari promisiuni, ne-a promis marea cu sarea. Acum când mandatul lor se apropie de sfârşit, şi sper să se apropie foarte repede, vedem că nu au făcut nimic. PSD nu e interesat de români şi de România, PSD e interesat să-i fie bine lui Dragnea.”

El i-a îndemnat pe români să meargă la vot şi să dea un răspuns ferm, clar, puternic acestei „guvernări pesediste eşuate”.

"Nici asta nu e o formulă bună cu Orban ăsta, dar decât hoţul ăla de Dragnea, mai bine aşa." concluzionează un domn.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite