Udrea: Traian Băsescu umblă în geantă cu o psaltire de la mine şi citeşte zilnic Psalmul 22

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputata Elena Udrea a declarat, joi, în emisiunea „La Măruţă” de la PRO TV, că fostul preşedinte Traian Băsescu umblă cu o psaltire după el şi citeşte zilnic Psalmul 22.

„Blonda de la teologie”, aşa cum a avut titrat postul pe burtieră în condiţiile în care Udrea e în prezent studentă la Teologie a făcut o „dezvăluire“ în cadrul emisiunii „La Măruţă”, „Traian Băsescu umblă în geantă cu o psaltire de la mine şi citeşte zilnic Psalmul 22”, a declarat deputata.  

Udrea a fost admisă cu media 8,20, pe ultimul din cele patru locuri bugetate, la masterul de ”Consiliere pastorală şi asistenţă psihosocială” al Facultăţii de Teologie Ortodoxă a Universităţii Babeş-Bolyai, printre cursurile pe care le va urma numărându-se ”Metafizica şi Teologia” sau ”Elemente de Terapeutică religioasă”.

Elena Udrea a declarat, miercuri, pentru News.ro, că s-a înscris la master pentru a-i ajuta pe oameni "prin credinţă".

„Am dat examenul de înscriere la masterat la Babeş-Bolyai, la Cluj, şi am intrat la Consiliere pastorală şi Asistenţă psiho-socială. (...) Este un master de un an de zile, în urma căruia, pregătindu-mă în acest domeniu, îmi doresc să pot să consiliez persoanele care au credinţă religioasă în rezolvarea problemelor emoţionale pe care le au, dar de orice natură, în aşa fel încât tratarea acestor probleme să se facă şi prin practicarea credinţei, rugăciuni, prezenţă la biserică", a declarat fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului. 

Ce spune Psalmul 22

„1.Domnul mă paşte şi nimic nu-mi va lipsi.

2.La loc de păşune, acolo m-a sălăşluit; la apa odihnei m-a hrănit.

3.Sufletul meu l-a întors, povăţuitu-m-a pe căile dreptăţii, pentru numele Lui.

4.Că de voi şi umbla în mijlocul morţii, nu mă voi teme de rele; că Tu cu mine eşti.

5.Toiagul Tău şi varga Ta, acestea m-au mângâiat.

6.Gătit-ai masă înaintea mea, împotriva celor ce mă necăjesc; uns-ai cu untdelemn capul meu şi paharul Tău este adăpându-mă ca un puternic.

7.Şi mila Ta mă va urma în toate zilele vieţii mele, ca să locuiesc în casa Domnului, întru lungime de zile“ 

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite