Rovana Plumb, noul preşedinte interimar al PSD. Dragnea: Ponta a emis decizia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Victor Ponta a emis o decizie ca Rovana Plumb, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, să exercite atribuţiile de preşedinte al partidului, până când Ponta se va întoarce în ţară, a anunţat, miercuri, deputatul PSD Liviu Dragnea.

"Rovana Plumb este preşedintele Consiliului Naţional şi preşedintele fiind plecat a emis o decizie ca doamna Rovana Plumb să exercite atribuţiile de preşedinte, pe acelaşi model, exact până se întoarce în ţară", a mai spus Dragnea.

În decizie se menţionează că Rovana Plumb va prelua atribuţiile de preşedinte al PSD ”pe perioada imposibilităţii exercităţii acestor atribuiţii de către preşedintele ales al PSD, Victor Ponta”.

”Preşedintele Consilului Naţional al PSD, doamna Rovana Plumb, va prelua atribuţiile conferite prin statutul PSD, de preşedinte al Partidului Social Democrat, pe perioada imposibilităţii exercitării acestor atribuiţii de către preşedintele ales al PSD, domnul Victor Ponta”, se arată în decizia semnată de preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, şi datată 24 iunie 2015.

În acelaşi document se precizează că ”această decizie se revocă automat la revenirea preşedintelui PSD ales din situaţia care a impus emiterea ei”.

Rovana Plumb este preşedinte al Consiliului Naţional al PSD din luna martie a acestui an.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite