Preda, către Macovei: Îl susţii fără rezerve pe Videanu? Ăsta e preţul tăcerii, Monica? Merită?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Cristian Preda continuă disputa în mediul online cu Monica Macovei, fosta s-a aliată din PDL. Preda crede că Monica Macovei nu a cerut schimbarea lui Videanu din fruntea organizaţiei PDL Bucureşti, deşi acesta a fost trimis în judecată, pentru că acesta semnează listele cu candidaţii din Capitală pentru europarlamentare.

„Dragă Monica, îl susţii fără rezerve pe Adriean Videanu? De ce întreb? Fiindcă M. Macovei e membră a PDL Bucureşti, iar organizaţia e condusă de către Adriean Videanu“, a scris, pe blog, Cristian Preda, care aminteşte faptul că Videanu a fost instalat interimar  la conducerea PDL Bucureşti în vara anului trecut, când Elena Udrea a demisionat din funcţie.

„PDL îl protejează pe fostul primar. E o opţiune a lui Blaga care nu surprinde, mai ales că şeful PDL e amic cu Videanu. De ce îl menajează Blaga pe prietenul său? Fiindcă în urmă cu câteva săptămâni, Videanu a fost trimis în judecată“, arată Cristian Preda, blogger adevarul.ro.

Cristian Preda subliniază că Monica MAcovei a cerut demiterea lui Ioan Oltean din funcţie atunci când a intrat în vizorul Justiţiei.„Despre Videanu, în schimb, Macovei nu a spus nimic. Cum se explică tăcerea? Să fie vorba despre faptul că Videanu semnează, ca şef al PDL Bucureşti, listele cu candidaţii din Capitală pentru alegerile europene?  Ăsta e preţul tăcerii, Monica? Merită?“, se întreabă Preda.

Alte articole pe aceeaşi temă:

Cristian Preda şi Monica Macovei se duelează pe bloguri: „De ce am plecat din PDL“ versus „De ce am rămas în PDL“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite