Ponta: „Le-am atras atenţia lui Negoiţă şi Ghiţă să nu mai apară discuţii. Imaginea PSD e afectată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta FOTO Mediafax
Premierul Victor Ponta FOTO Mediafax

Premierul Victor Ponta a declarat joi că le-a atras atenţia în şedinţa PSD deputatului Sebastian Ghiţă şi primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, cu privire la conflictul izbuncnit între aceştia.

„De aceea nu vor mai apărea sau, când apar, încercăm să le rezolvăm”, a spus Ponta. Întrebat dacă le-a atras atenţia celor doi solicitându-le să nu mai apară astfel de discuţii, Ponta a răspuns: „Sigur”.

La jumătatea lunii mai, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a depus la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie o plângere penală în cazul deputatului Sebastian Ghiţă, după ce acesta l-ar fi ameninţat cu moartea la telefon. „Mi-a spus: «Te termin. Ai intrat pe mâna mea, o să te termin. Mori de mâna mea, nu o să te las». Astea sunt cuvintele pe care mi le-a spus“, a spus Negoiţă.

Sebastian Ghiţă a declarat, potrivit rtv.net, că nu a vorbit de foarte multe zile cu Robert Negoiţă şi că i se pare incredibil ceea ce susţine primarul.

În urma plângerii formulate de Robert Negoiţă, Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a început, vineri, urmărirea penală pentru fapta de ameninţare împotriva deputatului Sebastian Ghiţă.

Citeşte şi:

  • Minciuna din sondaje: Sindromul „Mihaela, dragostea mea!" a lovit din nou Sindromul „Mihaela, dragostea mea!" a lovit din nou duminică seara, sub versiunea „Daciana, dragostea mea!". La o oră după închiderea urnelor, premierul Victor Ponta a clamat o victorie a PSD cu 42-43 la sută, pentru ca numărătoarea voturilor să arate un procent de 37,6 la sută.O eroare majoră s-a înregistrat şi în cazul candidatului independent Mircea Diaconu: creditat de exit-poll-uri cu 4 procente, el a uimit pe toată lumea şi a luat 7.
  • De ce 40% e puţin şi care va fi cheia alegerilor de la toamnă Rezultatele alegerilor europarlamentare de ieri au prilejuit confirmarea unor aşteptări, câteva surprize şi multe necunoscute în perspectiva alegerilor din noiembrie.
  • Reportaj la sediul PNL: Europarlamentare la caserolă Maşina lui Crin Antonescu intră în curte. Este ora 19 şi 30 de minute. Ziariştii care îl aşteptau ca pe pâinea caldă se îmbulzesc, se calcă în picioare, îşi dau coate, totul pentru un cadru mai bun. Toţi sunt de la televiziune. Moartea presei scrise, atât de des anunţată, pare o realitate aici şi acum.
  • Ponta: Partidul lui Băsescu a luat un scor mai mic decât Mircea Diaconu. S-a făcut dreptate Premierul Victor Ponta a declarat în această seară, la România TV, că rezultatele de la alegerile europarlamentare au fost unele corecte. El a comentat inclusiv scorul obţinut de candidatul independent Mircea Diaconu, care a primit 6,95% din totalul voturilor valabil exprimate, şi a opinat că "s-a făcut dreptate".
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite