Nechifor (PSD): Sper că nu ne vom scoate ochii cu cei din PNL la europarlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătăli Nechifor speră ca relaţia dintre PSD şi PNL să rămână bună
Cătăli Nechifor speră ca relaţia dintre PSD şi PNL să rămână bună

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că social-democraţii  vor avea în campania electorală pentru alegerile europarlamentare un comportament corect, fără atacuri, exprimându-şi încrederea că social-democraţii şi liberalii „nu-şi vor scoate ochii“.

Întrebat despre concurenţa dintre PSD şi PNL din campania electorală pentru alegerile europarlamentare, Nechifor a declarat: „Sper să nu ne scoatem ochii. Altfel, ce câştigăm? Doar să rămânem cu ochii scoşi", a spus liderul PSD Suceava.

El a subliniat că PSD îşi doreşte o campanie electorală corectă, fără atacuri, în care să se explice electoratului că au fost luate măsurile corecte.

„Cel puţin noi, din PSD, vrem o competiţie corectă, făra a ataca, înjura sau a face tot felul de intrări în tranşee sau să băgam cherosen. Mergem pe o politică diferită, constructivă, prin care să convingem oamenii că am luat deciziile corecte“, a spus liderul PSD Suceava.

Alegerile europarlamentare vor fi organizate la sfârşitul lunii mai a anului viitor, iar PSD şi PNL vor candid ape liste separate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite