Gică Popescu, noul consilier pe probleme de sport al premierului Tudose

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu. FOTO Arhivă Adevărul
Gică Popescu. FOTO Arhivă Adevărul

Premierul Mihai Tudose a anunţat, miercuri, faptul că Gică Popescu va fi noul său consilier pe probleme de sport. Mai mult, şeful Guvernului a subliniat că speră că o mână de ajutor pentru organizarea Campionatului European de fotbal poate va da şi Gheorghe Hagi.

„Vă dau o veste ca şi cadou de ziua dumneavoastră, că ştiu că e prieten cu dumneavoastră. În 2013, România s-a bătut în piept că organizează o grupă de la CE de fotbal. Am bătut palma cu UEFA, am fost foarte mândri în momentul ăla. Nu s-a făcut nimic. Ne trebuiau patru stadioane. Printre altele lucruri «mărunte» pe la Guvern că riscăm să ne facem de râs că nu putem face lucrul ăsta. Şi pentru că nu ne pricepem la fotbal. Hai să găsim pe cineva, un bun manager de proiect. Am găsit nişte oameni extraordinare care se pricepeau să facă o bancă, o autostradă. Domnul Ciolacu a zis să luăm pe cineva care a făcut fotbal. Pe cineva care ştie unde e UEFA. S-a discutat cu soluţia respectivă, în decembrie. Care a vrut să vadă dosarul, să ştie în ce se bagă. Azi a zis da. De azi am un consilier nou, îl cheamă Gică Popescu", a declarat Mihai Tudose, la Antena 3.

„Ştiu că îl iubiţi. Nu ştiu dacă i-am făcut un bine, dimpotrivă. Dar el e pe cale să facă un bine ţării", a completat premierul, care a declarat că este convins că „Hagi va da o mână de ajutor“.

În martie 2014, fostul căpitan al naţionalei a fost condamnat la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare în „Dosarul transferurilor“. Gică Popescu a ieşit din penitenciar în noiembrie 2015.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite